header Farsi96

خرید کتابهای جدید مرجع برای ارتقاء علمی دانشجویان

دکتر عباسعلی شکری

معاون پژوهش و فناوری واحد اهر از خرید کتابهای مرجع جدید انگلیسی و فارسی برای استفاده علاقه مندان تحقیق و پژوهش در سالجاری خبر داد.
دکتر عباسعلی شکری گفت: امسال با حضور در نمایشگاه بین المللی کتاب تهران با کتب جدید مرجع در رشته های حقوق، روانشناسی، معماری، سم شناسی و شیمی دارویی، زمینه برای مطالعه و بهره مندی اساتیدو دانشجویان از این کتب در طرح های پژوهشی فراهم شده است.
وی ترویج فرهنگ استفاده از کتابخانه الکترونیکی را یکی از اولویت های حوزه پژوهشی واحد برشمرد و افزود: کتابخانه الکترونیکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر با هشتاد هزار کتاب الکترونیکی هم اکنون فعالیت دارد و تلاش ما در سالجاری برای این است که این تعداد را به پانصد هزار جلد افزایش دهیم.
دکتر شکری از راه اندازی سیستم RFID (شناسایی با فرکانس رادیویی) در کتابخانه مرکزی اهر خبر داد و افزود: این سیستم به زودی در کتابخانه علوم انسانی نیز راه اندازی می شود که با راه اندازی این سیستم مشترکین کتابخانه می توانند بدون مراجعه به مسئول کتابخانه با تهیه کتاب از کتابخانه بارکد کتاب را مستقیماً در سامانه ورودی ثبت کرده و امانت ببرند.
معاون پژوهش و فناوری واحد اهر گفت: در دو کتابخانه مرکزی و علوم انسانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر 55000 جلد کتاب وجود دارد که از این تعداد 12 هزار جلد مربوط به کتب مرجع به زبان های لاتین و فارسی می باشد.

طراحی و اجرا: شرکت فناوران اطلاعات وانا  www.vana.ir