header Farsi96

اخلاق مداری، دفاع از محرومان و توجه به عدالت اجتماعی از شاخصه های حضرت امام(ره) بود

گزارش تصویری از: برگزاری همایش تبیین اندیشه های حضرت امام خمینی(ره) در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر با حضور اساتید، دانشجویان و کارکنان این دانشگاه

امام جمعه اهر در همایش تبیین اندیشه های حضرت امام خمینی اخلاق مداری، دفاع از محرومان و توجه به عدالت اجتماعی را از شاخصه های حضرت امام(ره) عنوان کرد.
آیت اله جواد حاجی زاده انقلاب اسلامی را مدیون ایثارگری ها و تلاش های عالمانه بنیانگذار کبیر انقلاب(حضرت امام خمینی(ره)) و ایثارگری شهدا و پشتیبانی مردم برشمرد و افزود: کفر ستیزی، دفاع از محرومان، توجه به عدالت اجتماعی، تکلیف مداری، برداشت جامع از دین از شاخصه های حضرت امام (ره) بود.
وی مبانی نظام و انقلاب را برگرفته از ارزش های والای اسلامی، قرآن و عترت برشمرد و افزود: حضرت امام(ره) اعتقاد داشتند تداوم نهضت انقلاب اسلامی در سایه پشتیبانی مردم محقق شده است.
امام جمعه اهر در ادامه به آخرین جمعه ماه مبارک رمضان و روز جهانی قدس اشاره کرد و این روز را یادگار ارزشمند حضرت امام(ره) در پشتیبانی از مظلومان جهان برشمردند و برحضور حماسی مردم روزه دار در راهپیمایی روز جهانی قدس تأکید کردند.
حاجی زاده ولایت را شاخص و راهنمای همه دوستداران نظام و انقلاب ،در ادامه راه امام و شهدا برشمرد و افزود: خوشبختانه رهنمودها و تدبیر شایسته مقام معظم رهبری در طول عمر پربرکت انقلاب اسلامی باعث شده ملت ایران در تمامی صحنه های انقلاب با تبعیت از ولایت و رهبری سربلند بیرون بیاید.
وی در پایان وحدت، همدلی و اطاعت از رهنمودهای مقام معظم رهبری را رمز پیروزی، تداوم و پایداری نظام اسلامی برشمرد و بر هوشیاری آحاد مختلف مردم در این زمینه تأکید کرد و افزود: امروز دشمنان تلاش دارند که در بین نیروهای انقلاب اختلاف بیندازند که در این خصوص همه باید هوشیار باشیم و پشت سر ولایت در خدمت نظام و انقلاب باشیم.
امام جمعه اهر رمضان را ماه عبادت، خودسازی و تزکیه نفس عنوان کرد و بهره مندی از فیوضات این ماه را فرصتی مناسب برای همه عنوان کرد.
وی با اشاره به اینکه ماه مبارک رمضان یک فرصتی برای پژوهش های قرانی و دینی در دانشگاه است از اساتید و دانشجویان خواست بحث های قرانی در دانشگاه ها بخصوص در ماه مبارک رمضان مورد توجه جدی قرار گیرد.
دکتر نادر اسدی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر نیز دراین مراسم با تأکید بر زنده نگهداشتن یاد و نام حضرت امام(ره) بر تلاش مضاعف اساتید و دانشجویان دانشکده علوم انسانی این دانشگاه در اجرای پروژه های تحقیقاتی در جهت تبیین و بازشناسی اندیشه های عالمانه آن حضرت تأکید کرد و خواستار تحقق این امر با راهکارها عملی مناسب در این زمینه شد.

طراحی و اجرا: شرکت فناوران اطلاعات وانا  www.vana.ir