header Farsi96

بازدید کارشناسان دفتر امور اقتصادی دانشگاه آزاد اسلامی از واحد اهر

باردید کارشناسان دفتر امور اقتصادی دانشگاه آزاد اسلامی از واحد اهر

کارشناسان دفتر امور اقتصادی دانشگاه آزاد اسلامی از فعالیت های اقتصادی و دانش بنیان واحد اهر بازدید کردند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر در این بازدید با ارائه گزارشی از تلاش های انجام شده به منظور درآمدزایی غیر شهریه و فعالیت های اقتصادی گفت: این دانشگاه با راه اندازی اداره کل اقتصادی و شرکت های دانش بنیان تلاش های خود را مضاعف نموده که اقدامات لازم را در جهت تحقق سیاستهای سازمان انجام دهد.
دکتر نادر اسدی گفت: خوشبختانه هم اکنون برنامه ریزی جامعی را با محوریت فعالیت های اقتصادی با بهره گیری از تجربیات افراد متخصص در حوزه اقتصادی انجام شد ه و هم اکنون شش واحد سوله برای این امر در نظر گرفته شده که اولین واحد تولیدی قارچ در این سوله ها فعال شده و تلاش داریم برخی طرح های دارای توجیه اقتصادی را به صورت مشارکتی راه اندازی نمائیم.
وی عقد قرارداد با اداره کل ورزش و جوانان استان و اداره تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی برای میزبانی مسابقات کشوری و استانی در واحد اهر و ارائه کلیه خدمات رفاهی، ورزشی و غذایی به ورزشکاران، ایجاد نمایشگاه و اموزشگاه صنایع دستی و مشارکت در ساخت هتل در منطقه گردشگری کلیبر راه اندازی مدرسه سماء در مقطع دبیرستان بصورت هوشمند ،فنی وحرفه وواگذاری سلف سرویس به بخش خصوصی در راستای کاهش هزینه ها که به عنوان پایلوت با موفقیت به اجرا درآمد وچندین طرح دیگر را از فعالیت های این واحد برشمرد.
در ادامه این جلسه در ادامه مهندس بهرام زاده رییس اداره فن بازار و نمایشگاهها و امور اقتصادی دانشگاه در جهت ارتقا درآمدهای غیر شهریه ای ضمن تشریح اهداف اداره کل امور اقتصادی در جهت ارتقاء درآمد واحدهای دانشگاهی به غیر از شهریه ها به سوالات تخصصی اعضای هیئت رئیسه و مدیران مرتبط فعال در این حوزه پاسخ لازم را ارائه کردند و مقرر گردید فعالان این عرصه ضمن ارتباط مستمر با کارشناسان ذیربط از راهکارها و راهنمایی کارشناسان اداره کل امور اقتصادی بهره مند شوند.

عکس از: مصطفی قربان موحد

طراحی و اجرا: شرکت فناوران اطلاعات وانا  www.vana.ir