header Farsi96

ایجاد رشته پزشکی و پیراپزشکی در دانشگاه آزاد اسلامی اهر یک ضرورت است

نماینده مردم اهر و هریس در مجلس شورای اسلامی ایجاد رشته های پزشکی و پیراپزشکی در دانشگاه آزاد اسلامی اهر را برای برای تأمین نیروی انسانی متخصص منطقه ارسباران یک ضرورت برشمرد.

بیت اله عبدالهی در جمع اعضای هیئت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر، این دانشگاه را به جهت موقعیت ویژه در منطقه و فضای مناسب، امکانات، تجهیزات و نیروی انسانی متخصص و با تجربه ، ایجاد رشته های جدید در حوزه وزارت بهداشت و درمان را در این واحد دانشگاهی برای توسعه و تأمین نیروی انسانی، مرتبط با بهداشت و درمان ضروری برشمرد و اعلام کرد پیگیری های لازم در این خصوص در جهت محقق شدن این امر انجام خواهد داد.
وی با اشاره به اینکه این شهرستان مرکزیت منطقه ارسباران را دارا می باشد دانشگاه ازاد اسلامی واحد اهر را به عنوان بزرگترین واحد دانشگاهی منطقه، پتانسیل مناسبی برای تأمین نیروی انسانی متخصص در رشته های مختلف بذکر کرد و اظهار امیدواری نمود ادارات و سازمان ها با همکاری بین بخشی پروژه های پژوهشی و تحقیقاتی حوزه معدن، صنعت و سایر رشته ها را با این دانشگاه انجام دهند.
این مقام مسئول ضمن گلایه از برخی ادارات و سازمان ها ی منطقه گفت: متأسفانه شنیده می شود پروژه های تحقیقاتی و پژوهشی این سازمانها به جای اینکه در مراکز اموزش عالی منطقه انجام شود خارج از منطقه و حتی خارج از استان می شود که این امر واقعاً کم لطفی در حق مراکز آموزش عالی توانمند در منطقه بخصوص دانشگاه ازاد اسلامی واحد اهر می باشد.
عضو کمیسیون امور شوراها ،وحدت،همدلی و تعامل ما بین ادارات، سازمانها و مردم را در جهت پیشبرد امور عمومی شهرستان و منطقه ضروری برشمرد و افزود: این شهرستان با پتانسیل های ویژه در حوزه معدن، کشاورزی، گردشگری و سایر زمینه ها یک فرصت مهم برای توسعه سرمایه گذاری و اشتغال در راستای منویات مقام معظم رهبری می باشد که متأسفانه برخی ادارات به جای اینکه کمک حال سرمایه گذاران باشند مانع سرمایه گذاری و توسعه، با آیین نامه ها و سخت گیری بی مورد هستند.
وی راهکار توسعه منطقه را حمایت از سرمایه گذاران برشمرد و تأکید کرد با هیچ اداره و مسئولی تعارفی نداریم و هر مسئول و کامندی که در امر سرمایه گذاری منطقه کارشکنی را کنند برخود جدی می شود.

طراحی و اجرا: شرکت فناوران اطلاعات وانا  www.vana.ir