header Farsi96

ضرورت تکریم دانشجویان جدیدالورود

Dr.Asadi

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر بر ضرورت تکریم ارباب رجوع بخصوص دانشجویان جدیدالورود تاکید کرد.

دکتر نادر اسدی با اشاره به تجربه اولین حضور دانشجویان جدیدالورود بر ضرورت برنامه ریزی مناسب در جهت استقبال از دانشجویان جدیدلورود و تمهیدات لازم برای تسریع در ثبت نام این دانشجویان تاکید کرد.

وی گفت: رونق و شادابی دانشگاه با حضور دانشجو محقق می شود و از همه همکاران انتظار دارم به نحو شایسته و درخور شأن دانشگاه برنامه ریزی لازم صورت گیردتا این عزیزان در کمترین زمان ممکن بتوانند در دانشگاه ثبت نام کنند.

دکتر اسدی بر رعایت نظم و انضباطدر حوزه های مختلف آموزشی، پژوهشی و اداری تاکید کرد و به همکاران خود توصیه کرد با نظم انضباط و رفتار حرفه ای، در شأن و منزلت دانشگاه در خدمت دانشجویان و خانواده های محترم شان باشند.

معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی واحد اهر نیز از امادگی ستاد ثبت نام دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر خبر داد.
دکتر مهران ادوای گفت: محل ثبت نام دانشجویان جدیدالورود ساختمان کتابخانه مرکزی دانشگاه خواهد بود و همکاران این واحد از اول صبح تا پایان وقت اداری در خدمت دانشجویان و ارباب رجوع خواهند بود.

طراحی و اجرا: شرکت فناوران اطلاعات وانا  www.vana.ir