header Farsi96

یک استاد واحد اهر 131 جلد کتاب علمی تخصصی را به کتابخانه مرکزی این دانشگاه هدیه کرد

یک استاد واحد اهر 131کتاب علمی تخصصی را به کتابخانه مرکزی این دانشگاه هدیه کرد

دکتر کورهلی عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر در اقدامی خیرخواهانه 131 جلد کتاب علمی و تخصصی خود را به کتابخانه مرکزی واحد اهر اهداء کرد.
این استاد دانشگاه هدف از این کار خداپسندانه را بهره مندی رایگان اساتید و دانشجویان از این کتابهای مفید و مرجع علمی و تخصصی در حوزه عمران برشمرد.
دکتر شکری معاون پژوهش فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر که در آیین اهداء این کتاب ها حضور داشت ضمن تقدیر از این اقدام ارزشمند و شایسته دکتر کورهلی استاد گروه عمران این دانشگاه اظهار امیدواری کرد سایر اساتید نیز با استقبال این نوع حرکتهای ارزشی بتوانند کتب های نایاب و مرجع خود را به این دانشگاه اهداء نمایند تا مورد استفاده علاقه مندان قرار گیرد وی گفت به زودی غرفه ای ویژه ای با نام خود اهداء کنندگان در این کتابخانه دایر می شود.

طراحی و اجرا: شرکت فناوران اطلاعات وانا  www.vana.ir