header Farsi96

کارمند روابط عمومی واحد اهر در جشنواره سراسری جشنواره فیلم و عکس «بیطار» مقام اول بخش ویژه عکاسی را از آن خود کرد

درخشش عکاس روابط عمومی واحد اهر در جشنواره سراسری  «بیطار»

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر در نخستین جشنواره ملی فیلم و عکس «بیطار» که توسط سازمان دامپزشکی کشور و با همکاری سازمان صدا و سیما و سازمان سینمایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در تالار خواجه نصیر مرکز همایش‌های بین المللی صدا و سیما در تهران برگزار شد، «مصطفی قربان موحد» کارمند روابط عمومی این واحد دانشگاهی با دریافت تندیس جشنواره، لوح افتخار و جایزه نقدی مورد تجلیل قرار گرفت.
در ضمن وی از سوی سعید پورعلی معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی کل کشور نیز مورد تقدیر قرار گرفت.

این گزارش حاکیست مصطفی قربان موحد عکاس خبرگزاری ایسنا در آذربایجان شرقی با درج بیش از سیصد گزارش تصویری در این خبرگزاری، پیش از این نیز نفر اول جشنواره بین المللی هنر و صناعات در فرهنگ و تمدن ایران در بخش مجموعه عکس حرفه‌ای استان اصفهان، برگزیده جشنواره سراسری عکس ارسباران و چندین جشنواره دیگر سراسری و ملی می‌باشد.

طراحی و اجرا: شرکت فناوران اطلاعات وانا  www.vana.ir