header Farsi96

از دانشجویان خلاق و پژوهشگر حمایت می کنیم

Dr.Asadi

رئیس دانشگاه ازاد اسلامی واحد اهر گفت: از دانشجویان خلاق و پژوهشگر حمایت می کنیم.
دکتر نادر اسدی در کمیته اقتصاد دانش بنیان و مرکز رشد شهرستان اهر افزود: در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری در حوزه اقتصاد مقاومتی از طرح ها و ایده های دانشجویان و اساتید و فارغ التحصیلان حمایت می کنیم.
وی گفت: در صورتی که طرح های پیشنهادی دارای توجیه اقتصادی باشد این دانشگاه آمادگی دارد در تجاری سازی و تولید انبوه با این افراد مشارکت نموده و از تسهیلات پیش بینی شده در این دانشگاه بهره مند شوند.
وی افزود: خوشبختانه دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر به عنوان یکی از واحدهای دانشگاهی پیشرو در این امر مرکز رشد و واحدهای فناور هم اکنون این مرکز در محل دانشگاه فعال می باشد.
این مقام مسئول افزود در راستای توسعه منطقه، امکانات و فضاهای مازاد دانشگاه آزاد اسلامی که قابلیت تبدیل به کاربری گردشگری ، خدماتی و مجتمع های اقامتی دارند، این دانشگاه آمادگی دارد با سرمایه گذاران دراین حوزه برای تقویت و توسعه خدمات گردشگری منطقه مشارکت نمایند.
وی در قسمتی دیگر از سخنان خود گفت: اقتصاد فرهنگی نیز در این شهرستان مورد غفلت قرار گرفته و اگر برنامه ریزی مناسب در این خصوص صورت گیرد قطعاً دراین حوزه شاهد درآمد پایدار و فراهم شدن زمینه اشتغال خواهیم بود،و درادامه این جلسه اعضای حاضر در جلسه نظرات خود را مطرح کردند.

طراحی و اجرا: شرکت فناوران اطلاعات وانا  www.vana.ir