header Farsi96

گزارش تصویری از: تجمع اعتراضی دانشجویان، کارکنان و اساتید بسیجی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر در واکنش به سخنان غیر واقعی ترامپ علیه ایران و سپاه

بسم الرب الشهداء و الصديقين

بیانیه بسیج اساتید کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر در پاسخ به اظهارات ضد ایرانی ترامپ

«لاَّ يُحِبُّ اللّهُ الْجَهْرَ بِالسُّوَءِ مِنَ الْقَوْلِ إِلاَّ مَن ظُلِمَ وَكَانَ اللّهُ سَمِيعًا عَلِيمًا» خداوند بلند کردن صدا را به بد گویی دوست ندارد، مگر از آن کس که به او ستمی شده باشد و خدا شنوا و داناست.» آیه 148 سوره نساء
تاریخ به روشنی حکایت‌گر داستان‌های بسیاری است و وجه مشترک تمامی آن‌ها، پیروزی حق بر باطل، ترویج اخلاق و نکوداشت آشتی میان ملت‌هاست. در هیچ برهه‌ای از تاریخ فردی با بی‌اخلاقی و تندخویی نتوانسته است پیشرفت و سعادت را برای ملت خویش به ارمغان آورد. جنگ‌ستیزی و ترویج خشونت، عدم توجه به حقوق بنیادین انسان‌ها و اصل عدالت همواره سبب افول تمدن‌های بسیاری بوده و داستان‌های کهن اقوام، ملل و فرهنگ‌های مختلف به صراحت غلبه علم و عقل را بر ظلم و جنگ به اثبات رسانیده است.
ما اساتيد ، كاركنان و دانشجویان ، با تکیه بر توانمندی‌های خود و بدون هیچگونه وابستگی به سایر ملل و از بالاترین جایگاه علم که براستی زبان مشترک تمامی ملت‌هاست، سخنان بی‌پایه دونالد ترامپ ریاست جمهوری ایالات متحده را محکوم و از سنگر علم و ایمان و با تاسی به مکتب پیشوایان الهی خود و پیروی از اصل ولایت پذیری، هرگونه تجاوز و حتی تفکر تجاوز به مرزهای سرزمینی، آئینی، فرهنگی و تاریخی ایران بزرگ را محکوم و مذموم می‌داریم. ایشان با وقاحت تمام از کلمه جعلی خلیج ع.ر.ب.ی به جای خلیج همیشه فارس استفاده و در اظهاراتی تند ایران را به حمایت از تروریسم متهم کرد. درحالی‌که همه می‌دانند گروهک‌های تروریستی از جمله داعش توسط آمریکا و نوکران جیره‌خوار آن ازجمله ر‍ژیم سعودی ساخته و حمایت می‌شود و موضع‌گیری خصمانه و گستاخانه رئیس‌جمهور آمریکا که حاکی از کم‌خردی و جهالت فردی است که نمی‌داند در عصر شکوفایی علم و تمدن حضور نابجا پیداکرده است گویای این واقعیت است که ما باید خدا را شاکر باشیم که دشمنان ما را ازكم خرداني قرار داده است که با ساده‌ترین مسائل ارتباطات انسانی و روابط بین‌المللی بیگانه‌اند و می‌خواهند نسبت به ارزش‌های حاکم برجهان همچون 60 سال گذشته خصمانه رفتار نمایند و با زبان تحکم سخن رانند. و مانند اسلاف خویش قتل وغارت را پیشه خویش سازند.
کینه امریکا علیه فرزندان عزیز جان‌برکف ملت در نیروهای مسلح به‌ویژه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی قابل‌فهم است. واقعیت این است که سپاه و بسیج فرزندان عاشورایی امام خمینی در ایران و سراسر منطقه و جهان اسلام هستند و ساختار رسمی فعلی تنها نماد و ویترین خیل گسترده‌ای است که زندگی آنان به شوق جهاد و شهادت سپری می‌شود و تنها منتظر اشاره‌ای از امام خود برای ادای تکلیف در ضربه زدن به منافع استکبار در جای‌جای جهان و محو صهیونیست هستند.
ما دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر در کنار آحاد ملت شریف و غیور و مسئولین نظام جمهوری اسلامی ایران به‌ویژه رهبر معظم انقلاب اسلامی ، حضرت آیت‌الله‌العظمی امام خامنه‌ای (مدظله‌العالی) رهبری صبور، حکیم و عاقبت‌اندیش ، اهانت‌های این قلدر نورسیده، بی‌فرهنگ و بی‌ادب را در موقعیت‌های مناسب پاسخ‌ خواهیم داد.
" مسلما در صورت ایمان به وعده های الهی واستقامت درطریق حق، نصرت و یاری الهی قطعی است. وَلَيَنصُرَنَّ اللَّهُ مَن يَنصُرُهُ ۗ إِنَّ اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزيزٌ

بسیج اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر 96/07/23

طراحی و اجرا: شرکت فناوران اطلاعات وانا  www.vana.ir