header Farsi96

برگزاری مانور پدافند غیرعامل در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر

مانور پدافند غیرعامل با همکاری ادارات و نهادهای شهرستان اهر در محوطه و ساختمان های دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر برگزار گردید.
پس از برگزاری موفقیت آمیز این مانور که با حضور مسئولین شهرستان برگزار گردید امام جمعه شهرستان اهر طی سخنانی بر لزوم انجام مانور و کسب آمادگی های لازم در مقابله با دشمنان اسلام و همچنین حوادث غیرمترقبه و بلایای طبیعی تاکید کرد.
آیت ا... جواد حاجی زاده ضمن تقدیر از عوامل برگزاری این مانور از میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی نیز تشکر کرد.
در ادامه فرماندار شهرستان اهر نیز فلسفه برگزاری مانورهای بحران ، پدافند غیرعامل و ... را آماده سازی دستگاهها و هماهنگی بین بخشی برشمرد و افزود: این تعامل و همکاری در مانور امروز در سطحی بالا مشاهده گردید و هماهنگی بین دستگاهها اعم از ارتباطی، عملیاتی، رادیویی و ... با موفقیت اجرا گردید.
زاهد محمودی گفت: در صورت بروز هر اتفاق غیرمنتظره، دستگاههای ذیربط بصورت 24 ساعته و در اسرع وقت آمادگی عملیات امدادو نجات و خدمات رسانی را در راستای رفاه شهروندان دارا می باشند.
وی در پایان با اشاره به بازدید قبلی از ایستگاه، راهدارخانه و اورژانس سامبران در آستانه فصل سرما از آمادگی و انگیزه بالای نیروهای آن خبر داد و از کلیه نیروهایی که در راستای رفاه شهروندان خصوصا در فصل سرما بصورت 24 ساعته مشغول فعالیت هستند و همچنین از عوامل اجرایی این مانور و میزبانی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر تقدیر کرد.
گفتنی است نیروهای شرکت کننده پس از اتمام این مانور با حضور در یادمان شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر و نثار فاتحه، با آرمانهای شهدای والامقام تجدید میثاق کردند.

عکس از مصطفی قربان موحد

طراحی و اجرا: شرکت فناوران اطلاعات وانا  www.vana.ir