header Farsi96

حمایت از پایان نامه های دوره های ارشد و دکتری با موضوع شهادت و ایثار

IMG 3807

معاون فرهنگی و امور اجتماعی اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان آذربایجان شرقی، حمایت از پایان نامه ها دوره های ارشد و دکتری در موضوع شهادت و ایثارگری اعلان کرد.

جابر ابوالفتح زاده در جلسه هم اندیشی مسئولین ستادهای شاهد و امور ایثارگران دانشگاه های منطقه ارسباران، احترام به خانواده های معظم شهدا و ایثارگران را جزو امورات مهم جامعه امروزی خواند و افزود: دینی که خانواده های محترم شهدا و ایثارگران برگردن ملت دارند و احیاگر فرهنگ حسینی در جامعه ایران اسلامی بودند ما را بر آن و امیدارد که در تمامی عصرها و زمان حرمت خانواده های معظم شهدا و ایثارگران از اولویت های اصلی خواند و اظهار داشت باید از داشته های خود در حوزه ایثار و شهادت حراست و پاسداری نمائیم.
وی با بیان اینکه الگوی سالم در جامعه می تواند رشد و بالندگی در جامعه را ارتقاء بخشد افزود: امروز انتظار جامعه دانشگاهی این است که فرزندان شهدا و ایثارگران با الهام گیری از منویات معمار کبیر انقلاب اسلامی و رهبر فرزانه حضرت امام خامنه ای و با عمل به فرمایشات قران و اهلبیت الگوی مناسبی برای سایر دانشجویان و دانش اموختگان باشند.
ابوالفتح زاده افزود: اداره کل بنیاد شهید و ایثارگران استان از پایان نامه هایی که با موضوع فرهنگ شهادت و ایثارگری باشد از بعد مادی و معنوی حمایت می کند.
وی در پایان به مطالبات واحدهای دانشگاهی از بابت شهریه جامعه هدف(امور شاهد و ایثارگران) اشاره کرد و گفت: اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان با پیگیری هایی که بطور جد انجام داده در اسرع وقت نسبت به تسویه شهریه دانشجویان شاهد و ایثارگر اقدام لازم را بعمل خواهد آورد.

طراحی و اجرا: شرکت فناوران اطلاعات وانا  www.vana.ir