header Farsi96

حفظ حرمت خانواده های معظم شهدا و ایثارگران از اولویت های ستاد شاهد و امور ایثارگران واحدهای دانشگاهی است

photo 2017-11-08 11-24-25

رئیس اداره شاهد و ایثارگران دانشگاه آزاد اسلامی استان اذربایجان شرقی استفاده از پتانسیل های موجود در دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه ها را یاد آورد شد و ایجاد کانون های فرهنگی ایثار و شهادت در واحدهای دانشگاهی جهت ارائه خدمات فرهنگی به جامعه ایثارگری در محیط علمی و فرهنگی را از اولویت های اساسی ستاد های شاهد عنوان و فعال شدن مراکز مشاوره جهت بهره مندی دانشجویان شاهد و ایثارگر را در واحدهای دانشگاهی را خواستار شد.
ناصر فاضل هروی گفت: اینکه خدمت به جامعه ایثارگری خدمت به نبی اکرم(ص) است اظهار داشت: حفظ حرمت خانواده های معظم شهدا و ایثارگران باید از اولویت های ستاد شاهد و ایثارگران دانشگاه ها باشد.
وی با اشاره به مطالبات واحد ها از بنیاد شهید اشاره و افزود: با تعاملاتی که بین معاونت های اداری و مالی واحد ها و بنیاد شهید صورت گرفته مطالبات واحدها در اسرع وقت وصول خواهد شد.
وی در پایان ضمن اعلام آمادگی ستاد شاهد و ایثارگران استان، برگزاری یادواره شهدای دانشجو به صورت استانی و در صورت تأمین هزینه برگزاری اردوی زیارتی ویژه دانشجویان شاهد و ایثارگر را خواستار شد.

طراحی و اجرا: شرکت فناوران اطلاعات وانا  www.vana.ir