header Farsi96

از دانشجویان فعال شاهد در حوزه طرح های دانش بنیان حمایت می کنیم

IMG 3776

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر از دانشجویان فعال شاهد در حوزه طرح های دانش بنیان حمایت می کنیم.
دکتر نادر اسدی در جمع مسئولین ستادهای مراکز اموزش عالی منطقه ارسباران گفت: از طرح های تحقیقاتی و دانش بنیان دانشجویان شاهد و ایثارگر حمایت می کند و آمادگی دارد در صورت ارائه طرح توجیهی و تأیید دستگاه های ذیربط در این گونه طرح ها مشارکت و حمایت مالی نماید.
وی در ادامه افزود: در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت برنامه ریزی کرده ایم که برخی پایان نامه ها و تحقیقات پژوهشی با محوریت ترویج فرهنگ ایثار و شهادت باشد تا بتوانیم در این راستا، فرهنگ دفاع مقدس و ایثار و شهادت را که برگرفته از فرهنگ عاشورا و امام حسین(ع) است به نسل جدید معرفی و تبیین نماییم.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر ضمن قدردانی از حجت الاسلام لطیف ذاکر مسئول ستاد شاهد و ایثارگران واحد اهر این ستاد را یکی از بخشهای فعال واحد دانسته و اظهار امیدواری کرد با برنامه ریزی مدون و ارائه راهکارهای مناسب بتوانیم این فرهنگ را که جزو مفاخر ایران اسلامی است بنحو شایسته به بیرون از مرزهای جغرافیایی کشور صادر نمائیم.

طراحی و اجرا: شرکت فناوران اطلاعات وانا  www.vana.ir