header Farsi96

دانشجویان خلاق و تأثیرگذار جامعه هستند

نماینده مردم اهر و هریس در مجلس شورای اسلامی دانشجویان را قشر خلاق، پرسشگر و تأثیرگذار جامعه عنوان کرد.
بیت اله عبدالهی در جمع دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر بر ضرورت استفاده از افکار و اندیشه های دانشجویان در پیشرفت و سازندگی کشور تأکید کرد و افزود: این قشر فهیم و خلاق در طول تاریخ پیشتاز و پیشرو بوده اند و در اینده نیز به عنوان آینده سازان و افراد تأثیرگذار در جامعه سهم بسزایی در عمران و آبادانی و توسعه کشور خواهند داشت.
این مقام مسئول افزود: متأسفانه یکی از معضلات و مشکلات جامعه امروزی بخصوص قشر تحصیلکرده، مشکل اشتغال و بیکاری جوانان می باشد و تلاش ما براین است که متناسب با ظرفیت های منطقه زمینه را برای سرمایه گذاری متقاضیان در زمینه های مختلف کشاورزی، معدنی، گردشگری و صنایع تبدیلی فراهم نمائیم.
وی بخش کشاورزی را از ظرفیت های مهم شهرستان برشمرد و افزود: متأسفانه این بخش به دلیل ضعف برنامه ریزی از مشکلات متعددی رنج می برند و مدیران کشاورزی و فعالان این حوزه باید با تدبیر لازم علاوه بر فراهم کردن زمینه های صادرات برای میوه های سر درختی بخصوص سیب زمینه برای راه اندازی صنایع تبدیلی فراهم نمایند تا زحمات و دسترنج یکساله باغداران با قیمت نازل نسیب دلالان نشود.
وی حمایت از سرمایه گذاران را یکی از اولویت ها و اهداف اصلی مسئولین ارشد شهرستان ذکر کرد و افزود: هر سرمایه گذاری که بخواهد در این شهرستان سرمایه گذاری کند دستشان را می بوسیم و آماده هر نوع همکاری در جهت پیشرفت امورات اداری و بانکی هستیم.
این نماینده مجلس افزود: جوانان امید آینده کشور هستند و تمام تلاش و هم و غم ما برای این است که زمینه برای فعالیت های این عزیزان در خود منطقه فراهم شود و در این راستا فعالیت های معدنی شهرستان را در معدن انجرد و زگلیگ فعال کرده ایم که امیدواریم با بهره برداری از این پروژه ها شاهد اشتغال پایدار در منطقه باشیم.
نماینده مردم اهر و هریس در پاسخ به پرسش دانشجویان در خصوص جاده اهر – تبریز افزود: تمامی تلاش مسئولین کشوری و استانی و شهرستان براین است که این پروژه بصورت کامل در سال 97 به اتمام برسد و قطعاً این تلاش نتیجه خواهد داد چون یکی از موانع پیشرفت و توسعه شهرستان راه اهر- تبریز می باشد و در این راستا همه مسئولان یکصدا هستند تا این امر مهم محقق شود.
وی تأکید کرد اگر در آمدزایی و رونق اقتصادی در منطقه نباشد و اشتغال محقق نشود قطعاً سایر موارد در حوزه فرهنگی، اجتماعی نیز تحت الشعاع قرار خواهد گرفت و باید همه ما در تحقق امر اشتغال تلاش مضاعف نمائیم تا منویات مقام معظم رهبری در امر اشتغال و سرمایه گذاری محقق شود.

طراحی و اجرا: شرکت فناوران اطلاعات وانا  www.vana.ir