header Farsi96

انتقاد و پرسشگری از شاخصه های مهم دانشجویان است

IMG 9428

فرماندار اهر در جمع اساتید و دانشجویان انتقاد،پرسشگری و پیگیری مطالبات دانشجویی را از شاخصه های مهم این قشر عنوان کرد.
زاهد محمودی گفت: انتقاد حق دانشجویان است و دولت و زیرمجموعه آن از این گونه برنامه ها و پرسشگری و انتقادات دانشجویان، حتی از دولت استقبال می کند وبه این آن افتخار می کند.
وی گفت: همه ما باید با بالابردن ظرفیت انتقادپذیری از این پتانسیل دانشجویی در جهت پیشرفت جامعه استفاده لازم و کافی را ببریم و اگر در جامعه انتقاد نباشد قطعاً خلاقیت و نواوری نیز نخواهد بود و ما از اینگونه پیشنهادات سازنده قشر فهیم و عظیم دانشجو حمایت می کنیم.
رئیس شورای اداری شهرستان اهر بزرگترین دغدغه مسئولان رابیکاری جوانان و تلاش برای فارغ التحصیلان مراکز آموزش عالی و دانشگاه ها برشمرد و افزود: همه باید تلاش کنیم تا با بهره مندی از ظرفیت های دانشگاه ها و با راهکارهای عملی در جهت تبدیل علم به ثروت و بهره مندی از فن آوری های نوین و دانش بنیان استفاده کنیم و زمینه رشد و توسعه کشور را فراهم نمائیم.
فرماندار اهر افزود: تلاش همه مجموعه دولت بر این است که برنامه ها و رویکردهای اصلی دولت تدبیر و امید در زمینه های مختلف برای رفاه عمومی محقق شود.
زاهد محمودی با تأکید بر تقویت برنامه های پزوهشی، تحقیقاتی و دانش بنیان افزود: دانشگاه ها نقش محوری در توسعه دارند و انتظار داریم دانشگاه ها با برنامه ریزی لازم و زمینه سازی برای مشارکت اساتید و دانشجویان در اینگونه طرح ها فراهم نموده و گام های عملی در تولید علم و فناوری های نوین و روز دنیا برداند .
محمودی با تأکید دسترسی ازاد به اطلاعات و دست آوردهای نوین،بخصوص استفاده لازم از فضای مجازی برای فعالتهای علمی و پژوهشی و تحقیقاتی افزود: اگر برنامه ریزی لازم از سوی دانشگاه ها و دانشجویان صورت گیرد ،آینده ای روشن و شاهد پیشرفت های چشمگیر در حوزه فناوری های نوین خواهیم بود.

طراحی و اجرا: شرکت فناوران اطلاعات وانا  www.vana.ir