header Farsi96

اولین شعار مرگ بر آمریکا با شهادت دانشجویان در کشور طنین انداز شد

IMG 9345

امام جمعه اهر در جمع دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر با گرامیداشت یاد و نام شهدای دانشجویی که 16 آذر بنام شهدای دانشجو نامگذاری شده گفت: اولین شعار مرگ بر آمریکاپس از شهادت سه دانشجو به دست رژیم طاغوت انجام شد و دانشگاهیان شعار مرگ برامریکا را برای اولین بار سردادند در کشور طنین انداز شد و رعب و وحشت بردل هیئت اعزامی آمریکا و عوامل رژیم انداخت .
حجت الاسلام والمسلمین جواد حاجی زاده تأکید کرد دانشجویان آگاه به مقتضیات زمان و همیشه پیشرو در مسائل اجتماعی و فرهنگی و جمعی جامعه باشند افزود: دانشجویان در کنار علم آموزی به مسائل معنوی و دینی توجه ویژه داشته باشند که علم و معنویت و مسائل دینی لازم و ملزوم یکدیگرند و اگر توامان به این موارد اهتمام شود قطعاً راه پیشرفت و ترقی در جامعه فراهم خواهد شد.
وی گفت: دانشگاه ها و مراکز حوزوی مراکز تحقیق و پژوهش و علم آموزی هستند و باید دانشجویان و دست اندرکاران این مراکز در راستای منویات و رهنمودهای مقام معظم رهبری که از دانشجویان به عنوان افسران فرهنگی جامعه یاد کرده اند در جهت تحقق منویات معظم له گامهای عملی بردارند.
حجت الاسلام و المسلمین حاجی زاده افزود: دانشجویان در تمامی صحنه های انقلاب اسلامی فعالیت تأثیرگذاری داشتند و در طول 8 سال دفاع مقدس، با حضور در جبهه های نبرد حق علیه باطل با خون خود انقلاب اسلامی را بیمه کردند و بعد از 8 سال دفاع مقدس نیز در صحنه علم و تحقیق و پژوهش گامی عملی برداشته اند و اختراعات و ابداعات در حوزه فناوریهای نوین در کشور مدیون این دانشجویان خلاق در کشور است و جامعه به وجود نخبگان افتخار می کند که با بومی سازی فناوری های نوین گامهای جدی در خودکفایی در عرصه های دفاعی، پزشکی و دارویی، نانو و سایر زمینه ها را میسر کرده اند.

طراحی و اجرا: شرکت فناوران اطلاعات وانا  www.vana.ir