header Farsi96

دانشجویان قشر آگاه و بیدار جامعه هستند

IMG 9258

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر  با گرامیداشت روز دانشجو دانشجویان را قشر آگاه وبیدار جامعه برشمرد وافزود این قشر آگاه جامعه در اکثر رویدادهای انقلاب اسلامی  پیشقدم بوده اند
دکتر نادر اسدی افزود دانشجویان با روشنگری خود درجامعه  نقش بی بدیل خود را در طول انقلاب اسلامی به خوبی ایفا کرده اند

وی همچنین  حمایت از پژوهشهای کاربردی و دانشجویان خلاق و پژوهشگر را اولویت مسئولین دانشگاه برشمرد و افزود این دانشگاه از هر ایده ای که بتواند زمینه را برای تولیدات بومی منطقه فراهم نماید حمایت می کند.

این مقام مسئول گفت: هم اکنون با راه اندازی مرکز رشد و واحدهای فناور اقدامات علمی برای تبدیل ایده های دانشجویان به تولید انبوه فراهم شده و در حال حاضر یک شرکت و 12 واحد فناور در مراکز رشد دانشگاه فعالیت دارند .
وی دراین جلسه از آغاز تولید انبوه اولین واحد فناوری در محل سوله های صنعتی این واحد با نام" تینر بی بو "با سرمایه گذاری بیش ازده میلیارد ريال و اشتغالزایی 6 نفر از فارغ التحصیلان خبر داد و اظهار امیدواری نمود با توسعه این گونه طرح ها  شاهد اشتغال بیشتر برای فارغ التحصیلان دانشگاهی و پژوهشگر باشیم.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر در پایان با تقدیر از مسئولین شهرستان به جهت حضور صمیمی در جمع دانشجویان، خواستار تداوم حضور آنها در جهت تشویق و ترغیب و حمایت از دانشجویان و پاسخ به پرسش ها و مطالبات عمومی دانشجویان شد.
در پایان این مراسم از دانشجویان فعال فرهنگی، اجتماعی ورزشی و عامی با حضور مسئولین ارشد شهرستان قدردانی شد.

طراحی و اجرا: شرکت فناوران اطلاعات وانا  www.vana.ir