header Farsi97

همایش ملی ادبیات تطبیقی در اهر برگزار شد

همایش ملی ادبیات تطبیقی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر

به همت دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر اولین همایش ملی ادبیات تطبیقی با شرکت صاحب نظران این رشته از اقصی نقاط کشور، اساتید و دانشجویان این دانشگاه برگزار شد.
دبیر علمی این همایش گفت: 90 مقاله از اساتید و پژوهشگران رشته ادبیات فارسی از اقصی نقاط کشور به دبیرخانه همایش کمیته داوران واصل که پس از بررسی و ارزیابی نهایی 73 مقاله مورد تأیید قرار گرفت.
دکتر رامین صادقی نژاد افزود: در این همایش با همکاری معاونت پژوهش و گروه ادبیات فارسی محقق شد از مقالات منتخب ،دوازده مقاله به صورت سخنرانی شفاهی و 61 مقاله بصورت پوستر ارائه شد.
وی گفت: برای این همایش از 27 مرکز علمی، پژوهشی و دانشگاهی مقالات مختلف و متنوع در خصوص موضوعات بین رشته ای همچون تطبیق موضوعاتی در حوزه ادبیات و اخلاق، ادبیات و حقوق ادبیات روانشناسی، ادبیات ورزشی، ادبیات سینما و جامعه شناسی ارسال شده بود که در نوع خود یک کار بدیع و ابتکاری بود.
دکتر رامین صادقی نژاد یاداور شد، این همایش برای اولین بار با موضوعات جدید و ابتکاری با مجوز سازمان مرکزی دانشگاه ازاد اسلامی کشور و پایگاه استناد علوم جهان اسلام(ISC) به مرحله اجرا درامد که امیدواریم با تداوم این همایش ها بتوانیم گامهای عملی در جهت موضوع ادبیات تطبیقی که از دشوارترین و مهجورترین حوزه ها و عرصه های ادبیات فارسی است گاهی عملی برداریم.

عکس از: مصطفی قربان موحد

طراحی و اجرا: شرکت فناوران اطلاعات وانا  www.vana.ir