با موضوع شناسی مناسب گامهای عملی درحوزه پژوهش های کاربردی داشته باشیم

همایش وحدت حوزه و دانشگاه در  دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر برگزارشد

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر گفت: با وجود تأکیدات مقام معظم رهبری حوزه اقتصاد مقاومتی در جامعه هنوز مورد غلفت قرار گرفته است.
دکتر نادر اسدی به تلاش جدی در راستای حمایت از تولید داخلی و بومی سازی محصولات با ارتقاء کمی و کیفی در تولیدات تأکید کرد و اظهار امیدواری کرد با موضوع شناسی مناسب بتوانیم در حوزه پژوهش های کاربردی گامهای عملی برداریم.
وی گفت: دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر تلاش کرده در جهت محقق کردن اقتصاد مقاومتی در حوزه دانشگاهی اقدامات مضاعفی را انجام دهد و خوشبختانه در این راستا اولین تینر بومی با نام تینر سبز با فناوری جدید و بومی شده از سوی پژوهشگران این دانشگاه با تأیید از مراکز ذیربط در شرف افتتاح و تولید انبوه می باشد که امیدواریم با تداوم این فعالیتها شاهد به ثمر رسیدن اهداف اشتغالزایی این طرح برای فارغ التحصیلان دانشگاهی باشیم.
دکتر نادر اسدی راه اندازی مرکز رشد و واحدهای فناور را در این دانشگاه یک اقدام اساسی در حمایت از فعالان پژوهشی و تبدیل ایده های انها به تولید انبوه عنوان کرد و افزود: هم اکنون دوازده واحد فناور در رشته های مختلف در این دانشگاه فعال می باشد.
این مقام مسئول افزود: این دانشگاه آمادگی دارد ایده های اساتید، دانشجویان و فارغ التحصیلانی که ایده و طرح آنها دارای توجیه فنی و اقتصادی باشد اماده سرمایه گذاری مشترک فراهم کردن مکان لازم برای تولید محصول آنها می باشد.