header Farsi96

همایش بصیرت و میثاق با ولایت در واحد اهر برگزار شد

همایش بصیرت با ولایت دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر

فتنه 88 با تدبیر مقام معظم رهبری و با بصیرت مردم خنثی شد امام جمعه اهر در جمع آحاد مختلف مردم گفتفتنه 88 در مرحله اول با تدبیر مقام معظم رهبری و در مرحله بعد با بصیرت مردم که شامل تشخیص فتنه و حرکت به موقع بود خنثی شد.
همایش بصیرت و میثاق با ولایت با حضوراساتید، کارکنان، دانشجویان و جمعی از آحاد مختلف مردم در سالن اجتماعات دانشگاه ازاد اسلامی واحد اهر برگزار شد.
در این مراسم امام جمعه اهر ضمن تجلیل از حماسه های مدافعین حرم ، امنیت حاکم بر کشور را مرهون خون شهدا و نیروهای مقاومت برشمرد و افزود از ابتدای شکل گیری نظام مقدس جمهوری اسلامی، دشمنان توطئه های زیادی کرده اند ولی اراده خدا بر این بوده که نور الهی در این منطقه از جهان آشکار بماند وتوطئه های آنها یکی پس از دیگری نقش بر آب شود .
حجت الاسلام والمسلمین جواد حاجی زاده افزود: دشمنان در هیچ عرصه ای اعم از نظامی، سیاسی، اقتصادی موفق به ضربه علیه نظام اسلامی نشده اند و طبق وعده الهی پیروزی نهایی با مومنان است. البته به شرطی که پیوندمان را با ولایت محکم کرده و به حبل ولایت چنگ زنیم.
وی با اشاره به حماسه 9 دی گفت: فتنه 88 در مرحله اول با تدبیر مقام معظم رهبری و در مرحله بعد با بصیرت مردم که شامل تشخیص فتنه و حرکت به موقع بود خنثی شد.

طراحی و اجرا: شرکت فناوران اطلاعات وانا  www.vana.ir