header Farsi96

ضرورت اجرای پژوهشهای مشترک تحقیقاتی مابین حوزه و دانشگاه

گزارش تصویری از: برگزاری اولین جلسه هماهنگی برای راه اندازی دبیرخانه دائمی وحدت حوزه و دانشگاه در محل دانشکده علوم انسانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر بر ضرورت اجرای پژوهشهای مشترک تحقیقاتی و میدانی مابین مراکز حوزی و دانشگاهی تأکید کرد.
دکتر نادر اسدی گفت در جمع مدیران مراکز حوزوی و دانشگاهی اهر گفت : باید از ظرفیت های حوزه های علمیه و مراکز آموزش عالی دانشگاهی در جهت راه اندازی کمیته تحقیق و پژوهش با مشارکت اساتید حوزه و دانشگاه و همراهی و همکاری طلاب و دانشجویان در جهت شناسایی قابلیت ها، آسیب ها و موانع و اشتراکات استفاده کرد.
وی گفت: دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر به عنوان بزرگترین واحد دانشگاهی منطقه ارسباران به جهت تعدد رشته در حوزه علوم انسانی و بهره مندی از اساتید برجسته با مرتبه علمی بالاتر و بیش از جهار هزار دانشجو در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری فرصت مناسبی است که از این قابلیت ها در قالب پایاننامه و رساله رشته های مرتبط برای اجرای پروژه های تحقیقاتی در بحث وحدت حوزه و دانشگاه استفاده کرد.
این مقام مسئول تأکید کرد دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر آمادگی دارد از این پتانسیل برای تحقق این امر استفاده نمایند.
دکتر نادر اسدی اظهار امیدواری کرد با بهره مندی و استفاده از آراء و نظرات نخبگان و صاحبنظران دراین زمینه بتوانیم گامهای عملی در بحث دغدغه های مقام معظم رهبری در حوزه فرهنگی و دینی برداریم تا این شهرستان به عنوان پیشگام دراین حوزه بتواند برای سایر شهرستانها الگو باشد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر از آمادگی این دانشگاه برای راه اندازی دبیرخانه دائمی وحدت حوزه و دانشگاه در محل این واحد دانشگاهی خبر داد. در ادامه این جلسه روسای دانشکده کشاورزی ،آموزشکده فنی وحرفه ای ،دانشگاه پیام نور و مدیران حوزه های علمیه برادران وخواهران پیشنهادات ونظرات خود را ارائه کردند.

لینک خبر در فارس: http://azarbaijan-sharghi.farsnews.com/news/13961027000749

طراحی و اجرا: شرکت فناوران اطلاعات وانا  www.vana.ir