باید از ظرفیت های هنرمندان در ترویج امربه معروف ونهی از منکر استفاده کنیم

امام جمعه اهر در جلسه شورای امربه معروف ونهی از منکر گفت باید  از ظرفیت های هنرمندان در ترویج فرهنگ امر به معروف و نه از منکربهره مند شویم.
حجت الاسلام و المسلمین جواد حاجی زاده افزود: معیار و ملاک ما در حوزه هنری دیدگاهها و منویات مقام معظم رهبری است و باید تلاش کنیم از ظرفیت های بالای هنرمندان منطقه در تحقق فرهنگ سازی امر به معروف و نهی از منکر و سایر مسائل معنوی و دینی استفاده نمائیم.
وی گفت: همچنانکه نظرات مقام معظم رهبری نسبت به هنر وسیع است ما نیز از این قابلیت های هنری در راستای ترویج اهداف معنوی و فرهنگی با برنامه سازی مناسب  استفاده نمائیم .
امام جمعه اهر افزود: باید نگرش را در جامعه نسبت به امر به معروف و نهی از منکر تغییر دهیم و نباید امر به معروف در ظاهر وشکی باشد و باید با اعتقاد عملی به این فریضه آن را در جامعه نهادینه کنیم.
وی رعایت و عمل به قوانین و مقررات را یک ضرورت در جامعه برشمرد و افزود: دراین راستا همه باید خود را مقید به رعایت قوانین نمائیم.
این مقام مسئول با اشاره به فرا رسیدن ایام نوروز بر ضرورت تبلیغ امر به معروف و نهی از منکر در کنار معرفی شهرستان تأکید کرد و افزود: امر به معروف و نهی از منکر مربوط به محدوده خاصی نبوده و باید در تمامی زمینه ها امر به معروف و نهی از منکر مورد توجه جدی آحاد مختلف مردم و مسئولان قرار گیرد.
وی یادآور شد نباید امر به معرف و نهی از منکر در سخنرانی ها و در حد شعار خلاصه شود باید با راهکارهای مناسب و ارائه طریق و برنامه بر حسب موقعیت های مختلف در حوزه فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و اقتصادی مورد توجه جدی قرار گیرد.