یکشنبه, ۰۳ تیر ۱۳۹۷
Jun 24 , 2018

آگاهی دهی و اطلاع رسانی مانع از بروز ناهنجاری ها در جامعه می شود

Dadestan

دادستان عمومی و انقلاب اهر گفت: اگر اگاهی دهی مناسب و اطلاع رسانی لازم از برخی بزه های اجتماعی و عواقب ناخوشایند آن صورت گیرد قطعاً شاهد کاهش برخی ناهنجاری ها و وقوع جرم در جامعه خواهیم بود.

رحیم عبدالهی گفت: عمل به فریضه امر به معروف و نهی از منکر یک وظیفه همکانی است و انتظار داریم آحاد مختلف مردم به خصوص نهادهای فرهنگی، دینی، آموزشی و خانواده ها به این امر مهم توجه داشته باشند.
وی گفت: یکی از مصادیق امر به معروف و نهی از منکر ضرورت حل مشکلات مردم در ادارات در کمترین زمان ممکن می باشد که با خدمت صادقانه به مردم زمینه رضایتمندی ارباب رجوع را فراهم نمایند که قطعاً این امر موجبات دلگرمی مردم را به نظام و انقلاب فراهم خواهد کرد.
این مقام مسئول پیشگیری از وقوع جرم و کاهش برخی جرایم مشهود و ناهنجاری اجتماعی را در گرو همکاری همگانی جامعه و اگاهی اقشار مختلف در قبال عواقب اجتماعی آن جرایم عنوان کرد و خواستار همراهی و همکاری مردم شد و افزود: اگر فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر در جامعه همگانی شده و به یک فرهنگ تبدیل شود ،مطمئناً شاهد کاهش وقوع اکثر جرایم و ورودی های دستگاه قضایی خواهیم بود.
وی افزود: انتظار داریم ادارات مختلف با برگزاری کارگاه ها و جلسات آموزشی و اطلاع رسانی در افزایش اطلاعات عمومی اقشار مختلف مردم در خصوص پیشگیری از بزه های اجتماعی و برخی مشکلات و جرایمی که دراثر نااگاهی از عواقب برخی کارها به وقوع می پیوندند اقدام لازم انجام دهند.
عبدالهی گفت: دستگاه قضایی با اقتدار در خدمت نظام و انقلاب بوده و با هنجارشکنان و متخلفان و کسانی که بخواهند در امنیت و آسایش و رفاه مردم خللی ایجاد کنند برخورد جدی خواهد کرد.
دادستان عمومی و انقلاب اهر بر رعایت حریم و آبروی اشخاص بخصوص در فضا ی مجازی تأکید کرد و افزود: با متخلفان در این حوزه با شکایت افراد پیگیری قضایی و برخورد لازم انجام شده است.