یکشنبه, ۰۳ تیر ۱۳۹۷
Jun 24 , 2018

ضرورت توسعه و تقویت فعالیت های فرهنگی بسیج دانشجویی در دانشگاهها

مسئول بسیج دانشجویی سپاه عاشورا بر ضرورت تقویت و توسعه فعالیت های فرهنگی بسیج دانشجویی در مراکز آموزش عالی و دانشگاهها تأکید کرد.
عبداله شادی در جمع اعضای شورای بسیج دانشجویی مراکز اموزش عالی شهرستان اهر بر فعالیت جدی بسیج دانشجویی در حوزه فرهنگی معنوی با برنامه سازی هدفمند و مشارکت دانشجویان تأکید کرد.
وی گفت: نقش بسیج در دانشگاه ها یک نقش ویژه است و باید الگوی رفتاری بسیج با حضور پررنگ دربرنامه های مختلف فرهنگی، معنوی،تقویت و ترویج فرهنگ نمازو برگزاری با شکوه نماز جماعت در دانشگاه بیشتر جلوه گر شود.
مسئول بسیج دانشجویی سپاه عاشورااظهار امیدواری کرد در راستای منویات مقام معظم رهبری تلاش کنیم با فعالیت دو چندان در حوزه فرهنگی و معنوی زمینه تحقق رهنمودهای معظم له را در دانشگاه ها فراهم نمائیم.
این مقام مسئول تاکید کرد انتظار داریم دانشجویان بسیجی همراه با تحصیل علم و دانش در حوزه فرهنگی و تربیتی بیشتر فعال باشند و این امر فرصتی را فراهم کند تا دانشجویان بیش از پیش در برنامه های بسیج مشارکت لازم داشته باشند.
شادی تأکید کرد انقلاب اسلامی مبتنی بر ارزشها و ارمانهای امام راحل(ره) و شهدا می باشد که باید با تلاش مضاعف خود در تحقق اهداف والای انقلاب قدمهای موثر و عملی برداریم .
در این جلسه رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر نیز در سخنانی تشکل های بسیج را یکی از نهادهای فعال این دانشگاه برشمرد که انصافاً تلاش های ارزشمندی را در زمینه های فرهنگی و دینی و عملی انجام داده اند.
دکتر نادر اسدی بر ضرورت مسندسازی فعالیت های فرهنگی و دینی در جهت آرشیو و بهره مندی علاقمندان از تجربیات کارهای انجام شده در آینده تأکید کرد.
وی افزود: در راستای رهنمودهای مقام معظم رهبری زمینه ای فراهم کنیم که تمهیدات لازم برای جذب حداکثری دانشجویان به این تشکل مردمی فراهم شود.
در پایان این مراسم اقبال ریحان به عنوان مسئول جدید بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر معرفی شد. در پایان این نشست صمیمی حسین اقبال ریحان به عنوان مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر معرفی شد