وحدت و همدلی، رمز پیشرفت و موفقیت واحد اهر

دکتر ابراهیم قربانی کلهر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر

در دیدار کارکنان و اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر با رئیس جدید این واحد دانشگاهی، دکتر ابراهیم قربانی بر وحدت و همدلی تمام پرسنل دانشگاه برای حل مشکلات و پیشرفت این واحد تأکید کرد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر در این مراسم ضمن تأکید بر افزایش صرفه جویی در هزینه ها و ضرورت اعمال بحث ادغام مسئولیت ها و تجمیع نیروها طبق چارت جدید سازمانی از تمامی نیروهای دانشگاه دعوت کرد در صورتیکه برای حل مشکلات و معضلات واحد راهکاری مد نظر دارند ارائه نموده و همچنین برای کاهش هزینه ها و افزایش درآمد راهکار ارائه دهند.
وی در ادامه ضمن تأکید بر جذب رشته های جدید و تلاش برای احیاء رشته های قبلی و پرطرفدار خصوصاً رشته های علوم پزشکی نیز از نیروهای دانشگاه اعم از کارکنان و اساتید برای این امر دعوت به همکاری نمود.
دکتر قربانی در پایان از روسای قبلی واحد که در پیشرفت و رساندن دانشگاه به این مرحله تلاش نمودند و همچنین از کلیه اساتید و کارکنان دانشگاه قدردانی کرد.

عکس از: مصطفی قربان موحد