برگزاری آیین تودیع و معارفه اداره کل برنامه ریزی و مدیر اداری واحد اهر

دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر

آیین تودیع و معارفه مدیر کل برنامه ریزی و امور اقتصادی دانش بنیان و همچنین مدیر امور اداری و منابع انسانی واحد اهر برگزار گردید.
در این مراسم دکتر ابراهیم قربانی رئیس واحد اهر ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات و همچنین تبریک عید سعید فطر بر وحدت و همدلی تمامی پرسنل برای رسیدن به اهداف عالی دانشگاه تاکید کرد.
وی گفت: با توجه به استعفای آقای دکتر گوزلی، از خدمات بی شائبه ایشان در زمان تصدی اداره کل برنامه ریزی و امور اقتصادی دانش بنیان تقدیر و تشکر نموده و با انتصاب آقای دکتر صدقی به جای ایشان از خدمات و تجربیات نامبرده در این حوزه استفاده خواهیم کرد.
در ادامه این مراسم دکتر عارف گوزلی، گزارشی از فعالیت در زمان تصدی مدیرکل برنامه ریزی و امور اقتصادی دانش بنیان ارائه کرده و فعالیت های این حوزه را در سه محور: استفاده بهینه از منابع ، صرفه جویی و استفاده از بخش خصوصی تشریح کرد.
سپس دکتر صابر صدقی ضمن سخنانی گفت: در مدت 11 سال تصدی مدیریت اداری واحد صادقانه برای برقراری نظم و انجام صرفه جویی تلاش نموده و از تمامی همکاران که در این راه صمیمانه تلاش کرده اند سپاسگزاری کرد.
در پایان این مراسم لوح تقدیر و تشکر آقای دکتر عارف گوزلی و همچنین حکم اداره برنامه ریزی و امور اقتصادی دانش بنیان برای آقای دکتر صابر صدقی قرائت شد. همچنین آقای دکتر امیرحسن علیزاده مدیرکل عمرانی واحد با حفظ سمت بعنوان مدیر اداری واحد منصوب گردید.

عکس از: مصطفی قربان موحد