حمایت از دانشگاه آزاد اسلامی حمایت از توسعه منطقه است

دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر

امام جمعه اهر حمایت از دانشگاه آزاد اسلامی اهر را حمایت از توسعه و رونق منطقه عنوان کرد.

به گزارش آنا از اهر، حجت الاسلام والمسلمین جواد حاجی زاده در جمع اعضای هیئت رئیسه ،دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر را یکی از مراکز مهم علمی – فرهنگی شهرستان و منطقه ارسباران ذکر کرد که در طول سالهای فعالیت خود، نقش ارزنده ای را در راستای توسعه شهرستان داشته است.

وی گفت: همه باید تلاش کنیم   این دانشگاه بیش از پیش و با تلاش همگانی و برنامه ریزی بهتر رونق گذشته خود را بازیابد تا پیش از پیش شاهد رشد و شکوفائی این نهاد مهم علمی و فرهنگی در این شهرستان باشیم و ما نیز در این راستا آماده حمایت و همراهی هستیم .

رئیس شورای فرهنگ عمومی شهرستان اهر با اظهار رضایت از تلاش های انجام شده دراین دانشگاه بخصوص در حوزه فرهنگی معنوی گفت: همه باید تلاش کنیم تا با تنوع بخشی در برنامه های فرهنگی و هنری زمینه جذب جوانان، بخصوص دانشجویان به اینگونه برنامه ها فراهم نمائیم.

در این جلسه رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر نیز با ارائه گزارشی از عملکرد این مجموعه از برنامه ریزی شورای فرهنگی دانشگاه برای سال جدید با برنامه های متنوع در جهت ارتقاء کمی و کیفی این گونه برنامه ها با مشارکت دانشجویان خبر داد.

دکتر علی سلیمی گفت: این دانشگاه علاوه بر فعالیت های مختلف فرهنگی و معنوی، در برنامه مختلف فرهنگی شهرستان نیز مشارکت دارد.