حمایت از دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان یک مرکز علمی تأثیرگذار

دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر

فرماندار اهر حمایت از دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهررا به عنوان یک مرکز علمی، پژوهشی و تحقیقاتی مادر و تأثیرگذار در منطقه ارسباران را یک ضرورت برشمرد

به گزارش آنا از اهر، زاهد محمودی در نشست مشترک هیئت رئیسه دانشگاه با فرماندار اهر بر ضرورت حمایت از مراکزآموزش عالی شهرستان به خصوص دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر را به عنوان بزرگترین و جامع ترین مجموعه دانشگاهی این منطقه را مورد تأکید قرار داد و افزود: باید از این پتانسیل به نفع احسن برای توسعه منطقه استفاده لازم و کافی نمود.

وی گفت: انتظار داریم مراکز دانشگاهی در سال جدید در راستای تحقق شعار سال و منویات مقام معظم رهبری و در راستای رونق و توسعه تلاش مضاعف نمایند و دراین راستا دانشگاهها می توانند با ارائه راهکارهای علمی مناسب در راستای تحقق این امر قدمهای موثری بردارند.

فرماندار اهر در پایان از تلاشهای انجام شده در حوزه های علمی، فرهنگی و پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر طی سال گذشته قدردانی کرد و خواستار تلاش مضاعف و با اراده بیشتر در سال جدید شد.

در ادامه این جلسه رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر با ارائه گزارشی از وضعیت این دانشگاه، از آمادگی این مجموعه برای برگزاری کنکور سراسری شمالشرق استان در این مجتمع دانشگاهی خبر داد.

دکتر علی سلیمی شاملو با اشاره به اینکه برگزاری آزمونهای مختلف منطقه به جهت نبود برخی امکانات در مرکز استان انجام می شود که این امر باعث تحمل هزینه و برخی مشکلات دیگر برای شهروندان به جهت بعد مسافت به مرکز استان می شود گفت این دانشگاه آمادگی دارد به جهت امکانات و فضای لازم ،اینگونه آزمونها، دوره ها و آموزشهای کوتاه مدت و بلند ادارات و نهادها را در راستای همکاری های بین بخشی و در راستای عقد تفاهم نامه ها در این دانشگاه برگزار نماید.

وی در ادامه این دیدار بر ضرورت حمایت همه جانبه مسئولین شهرستان در جهت رونق ، تقویت و توسعه هرچه بیشتر دانشگاه تأکید کرد و از تعامل و حمایت و همکاری تنگاتنگ ادارات با این دانشگاه قدردانی کرد.