مراکز رشد فرصتی برای شکوفایی استعدادهای دانشگاهیان است

دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر

رئیس دانشگاه ازاد اسلامی واحد اهر مراکز رشد را فرصتی برای شکوفایی استعدادهای دانشگاهیان عنوان کرد.

دکتر علی سلیمی در بازدید مدیر مراکز رشد و پارک فناوری استان آذربایجان شرقی با ارائه گزارشی از پتانسیل های علمی و پژوهشی این دانشگاه از آمادگی واحد اهر برای همکاری های متقابل با پارک علم و فناوری خبر داد.

وی با اشاره به پیشینه تاریخی فرهنگی و علمی شهرستان اهر گفت: متأسفانه با وجود این همه استعداد و قابلیت های ارزشمند و جوانان نخبه و خلاق نتوانسته ایم ایده ها و پروزه های ارزشمند و دارای توجیه اقتصادی جوانان را به تولید انبوه تبدیل کنیم .

دکتر سلیمی راه اندازی مرکز رشد شهرستان در واحد اهر را یک فرصت بالقوه برای فعالان این عرصه برشمرد و افزود: با همکاری بین بخشی و توسعه همکاری ها آمادگی داریم با امضای تفاهم نامه مرتبط با پارک علم و فناوری استان شاهد شکوفایی استعدادهای جوانان این منطقه و محقق شدن منویات مقام معظم رهبری در تبدیل ایده به تولید و رونق تولید داخلی و بومی سازی تولیدات باشیم.

عکس از: مصطفی قربان موحد