تهدیدهای جدید آمریکا علیه سپاه، باعث وحدت و همدلی مردم و مسئولان شد

دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر

مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه اهر گفت: دیگر توطئه و نقشه های استکبار جهانی و امریکای جنایتکار برای ایران اسلامی رنگ باخته و اینگونه حرکتهای نابخردانه نشان از ضعف و درماندگی آنها در مقابل اقتدار و عظمت ایران اسلامی است.

حجت الاسلام سید تقی امیر فاطمی در دیدار با اعضای هیئت رئیسه و تشکلهای بسیج در دانشگاه ها افزود: سخنان ترامپ برای ما تازگی ندارد و اینگونه توطئه ها و فرافکنی چندین سال است ادامه دارد و اینگونه تهدیدها و تحریمها تأثیری در اراده نیروهای انقلابی بسیج و سپاه ندارد.

وی گفت: این تهدیدها باعث وحدت، همدلی ملت ایران و تمامی جناحها و سلیقه ها با یکدیگر علیه آمریکا و استکبار جهانی شده و محبوبیت این نهاد برخواسته از بطن انقلاب را بیشتر از گذشته در بین مردم و ملل آزاد جهان کرده است.

این مقام مسئول در پایان ضمن قدردانی از حضور دانشگاهیان در محل سپاه ناحیه اهر و حمایت از این نهاد انقلابی را مایه دلگرمی برای پرسنل سپاه ناحیه اهر عنوان کرد.

عکس از: مصطفی قربان موحد