ماه شعبان فرصتی برای آراستن دل و روح انسان جهت استقبال از رمضان است

دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر
دبیر شورای اقامه نماز استان ماه شعبان را فرصتی برای آراستن دل و روح انسان برای استقبال از معنویت ماه مبارک رمضان برشمرد.
اسداله ضیایی در آیین گرامیداشت روز جوان و اعیاد شعبانیه بر ضرورت بهره مندی جوانان و دانشجویان از فیوضات معنوی ماه مبارک رمضان تأکید کرد و افزود: با تنوع بخشی برنامه های فرهنگی متناسب با سلایق نسل جوان گامهای عملی در جذب این قشر به مسائل دینی و فرهنگی برداشته شود.
دراین مراسم رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر نیز بر ضرورت افزایش برنامه های فرهنگی در دانشگاه تأکید کرد و افزود: از پیشنهادات و ایده های فرهنگی جوانان حمایت می کنیم.
دکتر علی سلیمی با تأکید بر رضایتمندی قشر جوان دانشجو، بر اجرای برنامه های متنوع و مشارکت خود دانشجویان و دانشجو محوری برنامه های اجرایی تأکید کرد.
در ادامه این مراسم پس از اجرای مولودی خوانی توسط مداحان اهل بیت عصمت و طهارت از 7 دانشجوی برتر جوان واحد اهر در حوزه های علمی، پژوهشی، فرهنگی با اهدای لوح سپاس و هدایایی تجلیل شد.

عکس از: مصطفی قربان موحد