کمک 150 میلیون ریالی واحد اهر به سیل زدگان

IMG 4981رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر از کمک 150 میلیون ریالی همکاران دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر به مناطق سیل زده خبر داد.
دکتر علی سلیمی گفت: در راستای کمک به هموطنان سیل زده در استانهای مختلف کشورمان که بر اثر سیل دچار حادثه شده بودند کارکنان و اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر در یک حرکت انساندوستانه علاوه بر کمک های جنسی و مایحتاج ضروری دانشگاهیان، مبلغ 150 میلیون ريال به حساب اعلامی از سوی سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی که به همین منظور به صورت متمرکز جهت تجمیع کمک های واحدهای دانشگاهی اختصاص یافته واریز شد.
وی کمک به هموطنان آسیب دیده از سیل را یک وظیفه همگانی ذکر کرد و افزود: همچنانکه در جریان زلزله ارسباران همه هموطنان از اقصی نقاط کشور به کمک زلزله زدگان ارسباران شتافتند ما نیز دراین وضعیت فعلی وظیفه داریم پیش از پیش در خدمت هموطنان آسیب دیده از سیل باشیم و در حد وسع و توان به یاری این عزیزان بشتابیم.