خدمت به خانواده های شهدا و ایثارگر یک وظیفه است

IMG 5738اولین جلسه ستاد شاهد دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر در سال 98 با حضور مسئولین بنیاد شهید و امور ایثارگران و اعضای ستاد شاهد در محل اتاق ریاست دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر برگزار شد.
دراین جلسه ابتدا رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر خدمتگزاری به خانواده شهدا و ایثارگران را یک وظیفه برشمرد و از آمادگی این دانشگاه جهت برگزاری کلاس های تقویتی برای دانشجویان شاهد و ایثارگر با مشارکت سایر مراکز آموزش عالی و بنیاد شهید خبر داد.
دکتر علی سلیمی افزود: تجلیل از دانشجویان شاهد و ایثارگر از رتبه های برتر علمی، پژوهشی و فرهنگی و برگزاری اردوهای فرهنگی و تفریحی را از دیگر برنامه های این واحد برای این عزیزان برشمرد.
رئیس بنیاد شهید و ایثارگران اهر نیز از همکاری تنگاتنگ این دانشگاه و تکریم دانشجویان شاهد و ایثارگر در این واحد قدردانی کرد.
احمد ابراهیمی همچنین از برگزاری نشست منطقه ای ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه های منطقه همجوار در شهرستان اهر خبر داد.

عکس از: مصطفی قربان موحد