آثار و تألیفات شهید مطهری به جهت تنوع بخشی در تألیفات خود برای همه اقشار سنی جامعه مخاطب داشته و دارد.

EbrahimZadehبه گزارش آنا از اهر، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی بر ضرورت تبیین اندیشه ها و افکار شهید مطهری در جامعه بخصوص نسل جوان تأکید کرد .
حجت الاسلام امیر ابراهیم زاده در نشست تخصصی دانشگاهیان پیرامون اندیشه های شهید مطهری گفت: امروز بیش از هر زمان دیگری به اندیشه ها و نظرات جامع و کارشناسانه شهید مطهری نیاز داریم.
وی گفت:در اکثر آثار شهید مطهری به ترویج فرهنگ اسلام ناب محمدی در مقابل تحجر و تفکرات التقاطی توجه ویژه شده و امروز همه ما بخصوص فعالان فرهنگی معنوی در مراکز دانشگاه مسئولیتی بس سنگین داریم تا با بهره مندی از تألیفات و اندیشه های شهید مطهری قشر جوان امروزی را با فرهنگ غنی اسلامی آشنا نمائیم و با پاسخ کارشناسانه به شبهه های ایجاد شده در بحث دین، جوانان را در انتخاب معیارهای اسلامی و تحلیل درست و منطقی در حوزه دینی یاری کنیم
این مقام مسئول گفت: امروز دشمن اعتقادات و باورهای دینی و معنوی ما را نشانه گرفته و اگر با جوانان با زبان خودشان، مسائل دینی را تبیین و رفع شبهه نکنیم قطعاً در آینده با مشکل مواجه خواهیم بود.
وی افزود: انتظار داریم در دانشگاه ها با برنامه های فرهنگی و برگزاری نشست های تخصصی جوانان را پیش از پیش با نظرات مختلف آشنا نمائیم و اگر ما در این خصوص کاری نکنیم دشمنان نظام و انقلاب و کسانیکه در جهت ترویج اسلام آمریکایی و سکولاریسیم و ایجاد بحران فکری انحرافی در داخل و خارج از کشور تلاش می کنند ما را با مشکل مواجه خواهند کرد.
حجت الاسلام ابراهیم زاده تأکید کرد شهید مطهری کسی بود که در اوج دوران طاغوت با خرافات و تفکر التقاطی از دین و انحرافات میارزه کرد و با تألیفات متقن و مستند توانست فرهنگ غنی اسلامی که برگرفته از قرآن و عترت است در جامعه طنین انداز کنند و هرچه قدر از عمر این تألیفات می گذرد پیشتر خدمات ارزشمند آن نمایان می شود و تألیفات جامع و ارزشمند وی در سالهای متمادی قابل استفاده است.

عکس از: مصطفی قربان موحد