شهید مطهری اندیشمندی که جانش را در راه اسلام فدا کرد

EmamJomehامام جمعه اهر گفت: شهید مطهری عالم و اندیشمند بزرگ دینی بود که جانش را در راه ترویج اسلام ناب محمدی فدا کرد.
حجت الاسلام جواد حاجی زاده در نشست تخصصی دانشگاهیان پیرامون اندیشه های شهید مطهری در واحد اهر افزود: شهید مطهری فردی بود که هم در مراکز علمی و دانشگاهی و هم در حوزه های علمیه در بحث معارف اسلامی و تبیین اسلام ناب محمدی سرآمد بود.
وی گفت: امیداست دانشگاه ها با تلاش مضاعف و با بهره گیری از اساتید مجرب و نخبه اندیشه های فکری و اعتقادی آن شهید گرانقدر را به دانشجویانی که آینده کشور به دست آنهاست به نحو ممکن بیان کنند.
امام جمعه اهر با قدردانی از این حرکت ارزشمند دانشگاه آزاد اسلامی در برگزاری این نشست تخصصی بر تداوم اینگونه برنامه ها در راستای آشنایی قشر جوان دانشجو تأکید کرد.
وی همچنین از اساتید دانشگاهی که با تلاش شایسته خود در خدمت علم و فرهنگ هستند قدردانی کرد.

عکس از: مصطفی قربان موحد