اساتید سرمایه های علمی کشور هستند

DrSalimiرئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر اساتید را سرمایه های علمی کشور برشمرد که در جهت تعلیم و تربیت و علم آموزی جوانان ما تلاش مضاعف  دارند.
دکتر علی سلیمی در نشست تخصصی دانشگاهیان پیرامون اندیشه های شهید مطهری در واحد اهر با تبریک هفته معلم و قدردانی از زحمات شایسته این قشر فرهیخته افزود: اساتید حاکمان فکری جوانان ما هستند و ما افتخار می کنیم که  خدمتگذار  تلاش گران عرصه علم و فرهنگ و تحقیق و پژوهش هستیم.
وی اساتید دانشگاهی را  قشری دلسوز، تلاشگر برشمرد که با اخلاص ،عمر شریفشان را در خدمت به تعلیم و تعلم می گذرانند و این برای همه ما افتخار است.
درپایان این مراسم نیز که با حضور ججت الاسلام ابراهیم زاده مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزادسلامی استان ،حاجی زاده امام جمعه و جمعی از مسئولین برگزار شد از اساتید نمونه و فعال فرهنگی و هنری دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر با اهدای لوح سپاس قدردانی شد.

عکس از: مصطفی قربان موحد