مراسم غبارروبی در مسجد بلال دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر برگزار شد

DrSalimiمعاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر از مراسم غبارروبی مسجد بلال این واحد دانشگاهی همزمان با فرا رسیدن ماه مبارک رمضان و هفته تکریم و تعظیم مساجد خبر داد.
دکتر مرتضی مقتدائی در جمع خبرنگاران افزود: مسجد بلال دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر بزرگترین مسجد شمال شرق آذربایجان شرقی و منطقه ارسباران می باشد که امروز در آخرین روز از ماه شعبان و به مناسبت فرا رسیدن ماه قرآن و بندگی با حضور جمعی از اساتید، کارکنان و دانشجویان مورد غبارروبی و عطر افشانی قرار گرفت.
وی گفت: رمضان‌المبارک، ماه خدا بهترین فرصت و مهم‌ترین زمان است که باید زمینه حضور مردم به‌ویژه جوانان را در مساجد فراهم کنیم؛ لذا لازم است مساجد که بیوت اله شمرده می شوند مورد نظافت قرار گیرند تا پذیرای روزه داران ماه مبارک رمضان باشند.
دکتر مقتدائی با اشاره به سنت حسنه غبارروبی مساجد در سراسر کشور اسلامی ایران گفت: برای حضور همکاران، اساتید و دانشجویان روزه دار جهت عبادت و بندگی در ماه مبارک رمضان در مسجد بلال دانشگاه، در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر نیز همزمان با سایر مراکز دانشگاهی در آخرین روز از شعبان المعظم با حضور اساتید، کارکنان و دانشجویان غبارروبی و عطر افشانی بزرگترین مسجد شمارشرق استان به صورت باشکوه و با معنویت خاصی برگزار شد.
وی برگزاری جلسات اخلاق، تفسیر سوره مبارکه حشر، بیان احکام، نماز جماعت، جزء خوانی قرآن کریم، مسابقات قرآنی برای کارکنان، اساتید و فرزندان ایشان، محفل انس با قرآن و ویژه برنامه های ولادت امام حسن(ع)، شهادت امام علی(ع) و ایام قدر را از جمله برنامه های حوزه معاونت فرهنگی- دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر در طول ایام مبارک ماه رمضان برشمرد.

عکس از: مصطفی قربان موحد