بازدید بیش از یک هزار نفر از دانش آموزان از مجتمع دانشگاه آزاد اهر

IMG 6845رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر از بازدید بیش از یک هزار دانش آموز اهری از این دانشگاه خبر داد.
دکتر علی سلیمی در گفتگو با آنا در اهر اعلام کرد: در راستای آشنایی بیشتر دانش آموزان مدارس دوره نظری در رشته های مختلف تجربی، ریاضی، انسانی و هنرستان های فنی و حرفه ای با حضور درمحل این دانشگاه از امکانات آموزشی، پژوهشی، رفاهی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر بازدید کردند.
وی گفت: با هماهنگی های انجام شده ما بین آموزش و پرورش و دفتر ارتباط با صنعت و جامعه این واحد دانش آموزان 11 مدرسه پسرانه و دخترانه ضمن حضور در واحد اهر از امکانات و تجهیزات آزمایشگاهها، کارگاه ها، امکانات آموزشی، رفاهی و ورزشی موجود در این واحد آشنا شدند.

دکتر سلیمی افزود: دراین بازدیدها مدیران گروه های آموزشی دانشگاه با حضور در جمع دانش آموزان بازدید کننده ضمن تشریح رشته های موجود در دانشگاه به سوالات مختلف علمی آموزشی دانش آموزان در محفل صمیمی پاسخ می دهند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر هدف از برگزاری این بازدید های علمی آموزشی را، آشنایی بیشتر دانش آموزان با شاخه ها و رشته های تحصیلی و کسب اطلاعات شغلی و برنامه ریزی تحصیلی برای این عزیزان عنوان کرد.
عضو هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی از دیگر طرح های ابتکاری دانشگاه را برای دانش آموزان این مقطع، اعزام اساتید نخبه و با تجربه بخصوص مدیران گروه های آموزشی را به مدارس شهرستان برای ارائه تجربیات خود به دانش آموزان در زمینه مهارت آموزی، خود اشتغالی و کارآفرینی و شناساندن رشته های مختلف و ادامه تحصیل آنها خصوصاً در رشته های موجود در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر عنوان کرد.

bazdid 1

bazdid 2