فصلنامه فضای جغرافیایی واحد اهر نوزده ساله شد

فصلنامه فضای جغرافیایی واحد اهررئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر گفت: مجله علمی – پژوهشی فضای جغرافیایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر با انتشار شصت و پنجمین شماره خود 19 ساله شد.
دکتر علی سلیمی در گفتگو با خبرنگار آنا اعلام کرد فصلنامه فضای جغرافیایی از سال 1379 در واحد اهر در زمینه نشر مقالات علمی پژوهشی با موضوع جغرافیا فعالیت دارد و در سال 1388 موفق به کسب درجه علمی – پژوهشی از کمیسیون بررسی نشریات علمی وزارت علوم تحقیقات و فناوری گردیده و نزدیک دو سال هست که مقالات این مجله به سبک مجلات ISI چاپ می گردد.
وی افزود: رتبه بندی این مجله در سال 1396 در سامانه رتبه بندی نشریات علمی کشور امتیاز B71 از 100 امتیاز شده و در سال 1397 در رتبه O2 قرار گرفته است.

این مقام مسئول گفت: فصلنامه در پایگاه های داخلی نظیر Isc، Magiran، Sid نمایه شده است و در پایگاه های اطلاعاتی خارجی هم در حال ارزیابی است.
گفتنی است مجله فضای جغرافیایی جزو مجلات برتر کشور بوده و در سال 1387 هم طبق ارزیابی های هیأت داوران این مجله در بین مجلات دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان مجله برتر تشخیص داده شده است.