رضایتمندی قشر دانشجو اولویت اول دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر

دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر بر ضرورت تکریم ارباب رجوع و رضایتمندی قشر دانشجو تأکید کرد.

دکتر علی سلیمی در دومین جلسه شورای اداری دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر بر ارتقاء کمی و کیفی خدمات آموزشی، پژوهشی، خدماتی و رفاهی ارائه شده به دانشجویان را یادآور شد و افزود: همه ما وظیفه داریم با راهکارهای مناسب و تسهیل در خدمات ارائه شده زمینه رضایتمندی دانشجویان را فراهم نمائیم.
وی با اشاره به وضعیت اقتصادی کشور و به تبع آن وضعیت نه چندان مناسب دانشگاه بر ضرورت برنامه ریزی مناسب و همراهی و همکاری تمامی اساتید و کارکنان در جهت برون رفت از وضعیت فعلی و غلبه بر مشکلات که گریبانگیر تمامی واحدهای دانشگاهی است خاطرنشان کرد همه باید در حوزه فعالیت و کاری خود پیش از پیش تلاش کنیم و با صرفه جویی و استفاده بهینه از امکانات موجود زمینه پیشرفت و توسعه را دراین واحد دانشگاهی فراهم نمائیم.
این مقام مسئول همچنین یادآور شد همه ما باید تلاش کنیم که در برخورد با دانشجو و مراجعین رفتاری در شأن منزلت دانشگاهی که ارباب رجوع هم چنین انتظاری از ما دارد داشته باشیم و اخلاق و رفتارمان متناسب با مجموعه علمی و فرهنگی که در آن کار می کنیم باشد.
وی تأکید کرد دانشگاه با کسی تعارفی ندارد و ملاک تشویق و تنبیه در هر مجموعه ای رفتار اداری و سازمانی خلاقیت، ابتکار و رعایت منشور و سیاست های مجموعه ای است که درآن کار می کند و این ملاک و معیار منبعد عملکرد کاری همکاران لحاظ خواهد شد.
عضو هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی بر ضرورت تداوم کلاسهای آموزشی ضمن خدمت برای کارکنان در جهت ارتقاء رفتار سازمانی و تسهیل در ارائه خدمات در حوزه های مختلف را یادآور شد و گفت: این دانشگاه برای برگزاری دوره ضمن خدمت برنامه ریزی کرده است.
دکتر علی سلیمی در قسمتی دیگر از سخنان خود بر پیگیری مسئولین دانشگاه در جهت مطالبات همکاران و اساتید از بیمه تکمیلی خبر داد و اظهار امیدواری کرد با روانسازی خدمات کارکنان در بحث تسهیلات، درمان و سایر موارد بتوانیم بیش از پیش در خدمت همکاران و اساتید باشیم.
در ادامه این جلسه بیش از بیست نفر از اساتید و کارکنان پیشنهادات، نظرات و انتقادات خود را در محفلی صمیمی بیان کردند و رئیس واحد نیز با قدردانی از نظرات ارائه شده اظهار امیدواری کرد با وحدت و همدلی و همکاری بیشتر بتوانیم باگذر از وضعیت فعلی شاهد دانشگاهی فعال، پویا و سرزنده باشیم.