شهدا با ایثار خود درس دلدادگی و شهادت را به ما آموختند

دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهرهمزمان با سوم خرداد روز آزادسازی خرمشهر قهرمان اعضای هیئت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر با حضور در منزل خانواده شهید شکری از پدر و مادر این شهید بزرگوار عیادت و دلجویی کردند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر دراین دیدار که به همراه رئیس بنیاد شهید اهر صورت گرفت، شهدا را چراغ هدایت و شاخص برای همه ما ذکر کرد و افزود: شهدا با ایثار و از جان گذشتگی خود درس شهامت و دلدادگی را برای ما آموختند.
دکتر علی سلیمی افزود: همه ما مدیون خون شهدا هستیم و امروز امنیت و اقتدارو عظمت ایران اسلامی به برکت ایثارگری های آنهاست و همه ما وظیفه داریم به نحو شایسته ادامه دهنده راه سرخ آنها باشیم.
این مقام مسئول ضمن آرزوی شفای عاجل به پدر بزرگوار این شهید گرانقدر و تجلیل از صبر و بردباری خانواده های معظم شاهد با اهدای لوح سپاس از والدین مکرم شهید بزرگوار شکری قدردانی کرد.
همچنین به همین مناسبت اعضای هیئت رئیسه واحد اهر با حضور در گلزار شهدا با نثار گل و قرائت فاتحه با آرمانهای مقدس انقلاب اسلامی و شهدای گرانقدر تجدید میثاق کردند.

عکس: مصطفی قربان موحد