محفل انس با قرآن در مسجد بلال دانشگاه برگزار شد

دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهرمحفل انس با قرآن با حضور قاریان ممتاز در مسجد بلال دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر با حضور اساتید، کارکنان و دانشجویان این واحد برگزار شد.
دراین مراسم معنوی قاریان و حافظان قرآنی با صوت دلنشین خود معنویت خاصی به این مراسم بخشیدند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر در حاشیه این مراسم در گفتگو با آنا بر ضرورت ترویج فرهنگ قرآنی در جامعه دانشگاهی و همگانی کردن آن بخصوص در بین جوانان تأکید کرد.
دکتر علی سلیمی ماه مبارک رمضان را فرصتی مغتنم برای برگزاری اینگونه برنامه ها ذکر کرد و افزود: ماه رمضان ماه رحمت ، مغفرت و ماه نزول قرآن می باشد و باید با تداوم اینگونه برنامه های معنوی و قرآنی زمینه سازی برای حضور دانشگاهیان، گامهای عملی در ترویج فرهنگ قرآنی و بهره مندی از فیوضات این ماه پرخیر و برکت برداریم.
وی گفت: خوشبختانه با برگزاری هفتگی شورای فرهنگی دانشگاه تلاش شده برنامه های متنوع این حوزه بیشتر باشد تا دانشجویان عزیز بیش از پیش به حضور دراینگونه برنامه ها تشویق و ترغیب شوند.

این مقام مسئول افزود: خوشبختانه برنامه های متنوعی از جمله دعای عهد، برنامه های سخنرانی قبل از نماز و پاسخ به سوالات دینی و مسائل مربوط به ماه رمضان و قرائت روزانه یک جزء قرآن و برگزاری برنامه های فرهنگی در خوابگاه های دانشجویی در طول ماه مبارک رمضان اجرا شده و یا در حال اجرا می باشد.

عکس از: مصطفی قربان موحد