نشست تخصصی دانشگاهیان با محور اندیشه های حضرت امام خمینی(ره) در اهر

دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهرنشست تخصصی دانشگاهیان با محوریت بررسی اندیشه های حضرت امام خمینی(ره) بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر برگزار شد.
به گزارش آنا از اهر، در این نشست که به همت تشکلهای فعال بسیج و شورای فرهنگی دانشگاه در واحد اهر برگزار شد مسئول اقتصاد مقاومتی قرارگاه فرهنگی خاتم الاوصیاء استان آذربایجان شرقی در سخنانی بر ضرورت تبیین اندیشه های حضرت امام (ره) در دانشگاه ها تأکید کرد و افزود: همه باید دراین راستا تلاش کنیم و نقش دانشگاهیان در ترویج و تبیین اندیشه های آن اندیشمند فرزانه بسیار مهم و تأثیرگذار است.
علی مشایخی اندیشه های حضرت امام (رض) را الگوی عملی برای پیشرفت و توسعه کشور در راستای تفکر انقلابی و مدیریت جهادی عنوان کرد.
وی افزود: متأسفانه امروز در جامعه عده ای تلاش دارند با ایجاد فاصله طبقاتی ومشکلات اقتصادی مردم را از اهداف و آرمانهای نظام و انقلاب دلسرد کنند.
این مقام مسئول ادامه راه امام و انقلاب را تبعیت از ولایت و رهبری عنوان کرد و افزود: امیدواریم با تلاش مضاعف و با همراهی و همفکری اندیشمندان و نخبگان علمی و فرهنگی بخصوص دانشگاهیان گامهای عملی پیرامون منویات مقام معظم رهبری و گام دوم انقلاب اسلامی برداریم. مشایخی ، اقتصاد مقاومتی ، تفکر انقلابی و حمایت از تولیدات بومی با تکیه بر توانمندی های جوانان و نخبگان را گامی عملی در جهت برون رفت از وضعیت فعلی عنوان کرد و افزود: متأسفانه عده ای غرب زده تلاش دارند با ترویج فرهنگی غربی، روحیه انقلابی ملت ایران را در مواجهه با استکبار جهانی کمرنگ نمایند که قطعاً موفق نخواهند شد.
وی افزود: اگر امروز در اقتصاد مشکل داریم به جهت این است که در حوزه اقتصاد مقاومتی کارهای موثری انجام نشده اگر واقعاً به این امر اهتمام ویژه می شد قطعاً خیلی از وابستگی ها به خارج از کشور قطع شده بود.
وی خاطرنشان کرد همچنان که در صنایع دفاعی، تکنولوژی و فناوری های نوین دانشمندان جوان ما پیشقدم هستند نتیجه تفکر انقلابی و بسیجی جوانان نخبه ماست که با مدیریت جهادی موفق دراین حوزه شده اند و اگر در دیگر حوزه ها نیز به تفکر جهادی توجه ویژه می شد شاهد مشکلات عدیده در حوزه اقتصادی نبودیم.
وی بر ضرورت توجه به ابتکار عمل و خلاقیت جوانان و میدان دادن به آنها را مورد تأکید قرار داد و اظهار امیدواری کرد با وحدت و همدلی و تکیه بر توانمندی ها جوانان بتوانیم گرهی از مشکلات اقتصادی برداریم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر نیز در این نشست انقلاب اسلامی را مدیون رهبری عالمانه و اندیشمندانه حضرت امام خمینی (ره) ذکر کرد .
دکتر علی سلیمی گفت: امروز همه ما وظیفه داریم با راهکارهای مناسب و عملی، افکار و اندیشه های حضرت امام (ره) را برای جوانانی که دوران انقلاب اسلامی تجربه نکرده اند به نحو شایسته منتقل نمائیم.
وی در این نشست از اساتید، دانشجویان، روسای مراکز آموزش عالی شهرستان اهر که در این نشست حضور داشتند قدردانی کرد.

عکس از: مصطفی قربان موحد