آزمون مدیریت مدارس اهر به صورت آنلاین در دانشگاه آزاد اهر برگزار شد

دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهربه همت آموزش و پرورش اهر و همکاری دانشگاه آزاد اسلامی این شهرستان اولین آزمون آنلاین برای کاندیداهای مدیریت مدارس اهر برگرار شد.
به گزارش آنا از اهر، مدیر آموزش و پرورش اهر در آئین برگزاری این آزمون گفت: همزمان با سراسر کشور آزمون انتخاب مدیران مدارس با حضور 160 نفر از فرهنگیان اهر شرکت کرده اند
قادر رمضانپور گفت: شرکت کنندگان فوق برای تصدی پست مدیریت 27 مدرسه در سال تحصیلی جدید ثبت نام کرده اند.
این مقام مسئول افزود: همکاران کاندیدای پست مدیریت مدارس در صورت قبولی و پاسخ درست به 60 درصد سوالات در این مرحله به مرحله بعدی که مصاحبه حضوری می باشد دعوت خواهند شد.
رمضانپور در این مصاحبه ضمن قدردانی از همکاری ارزنده دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر که با برگزاری بسیار شایسته این آزمون در محل سایت های رایانه ای این دانشگاه که انصافاً یکی از سایت های مجهز به تمام امکانات می باشد قدردانی کرد.
گفتنی این آزمون برابر تفاهم نامه منعقده مابین آموزش وپرورش شهرستان ودانشگاه آزاداسلامی واحد اهر در محل سایت مجتمع کتابخانه مرکزی اهر برگزار شد