تیم بسکتبال واحد اهر قهرمان واحدهای دانشگاهی آذربایجانشرقی شد

t b 2تیم بسکتبال دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر با غلبه بر تیم واحد تبریز مقام قهرمانی این مسابقات را به خود اختصاص داد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر اعلام کرد این مسابقات که با شرکت تیمهای واحد های دانشگاهی استان برگزار شد تیم واحد اهر با غلبه بر تیم قدر بسکتبال دانشجویی واحد تبریز مقام قهرمانی این دوره از مسابقات اختصاص داد.
دکتر علی سلیمی گفت با کسب قهرمانی این دوره از مسابقات استانی، تیم واحد اهر به مسابقات سراسری بسکتبال دانشجویان واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی کشور راه یافت.
وی افزود دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر دومین واحد بزرگ دانشگاهی و بزرگترین دانشگاه منطقه ارسباران در بین مراکز آموزشی دولتی و غیر دولتی می باشد که دارای رشته کاردانی تربیت بدنی، کارشناسی ناپیوسته تربیت بدنی، کارشناسی پیوسته علوم زیستی و کارشناسی ارشد تربیت بدنی با گرایش بازار یابی ورزشی می باشد.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه واحد اهر دارای سالنهای ویژه و منحصر بفرد با امکانات و تجهیزات و آزمایشگاه می باشد افزود که هم اکنون بیش از یکصد نفر دانشجو در این رشته مشغول تحصیل بوده و بالغ بر دویست نفر نیز در این فارغ التحصیل شده اند که جمعی از قهرمانان رشته های ورزشی از جمله بسکتبال، کشتی، تکواندو، کبدی، اسکیت در سطح ملی هم اکنون در این دانشگاه مشغول تحصیل هستند.
وی یاد آور شد درجهت تشویق علاقمندان برای تحصیل در رشته تربیت بدنی تمهیدات ویژه ای برای سالتحصیلی جدید از جمله کاهش بیست درصدی شهریه و استفاده رایگان از آزمایشگاه وسالنهای ورزشی و وام دانشجویی تدارک دیده شده است.