دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر میزبان مسابقات لیگ فوتسال نوجوانان کشور

photo fotsalرئیس اداره ورزش و جوانان اهر از برگزاری مسابقات لیگ فوتسال نوجوانان کشور در مجتمع ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر خبر داد
منصور حضرتیان گفت مسابفات فوتسال نوجوانان منطقه ای کشور با شرکت ۵ تیم شامل اهر جوان ارسباران، سردار ماکو، هیئت فوتبال ارومیه، نام آوران تبریز و باستین البرز قزوین در شهرستان اهر برگزار خواهد می شود.
وی گفت این مسابقات از هفدهم لغایت بیست ویکم تیرماه در سالن ویژه فوتسال این دانشگاه برگزار ،تیمهای شرکت کننده در قالب ده بازی باهم رقابت خواهند کرد و در نهایت تیم های اول و دوم به مرحله بعدی راه خواهند یافت.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر نیز در گفتگو با خبرنگار آنا با اشاره به امکانات و تجهیزات و فضای مناسب ورزشی در این واحد آمادگی این دانشگاه برای میزبانی سایر مسابقات ورزشی در رشته های مختلف ورزشی در سطح ملی خبر داد.
دکتر علی سلیمی با اشاره به اینکه واحد اهر دارای سالنهای ویژه و منحصر بفرد با امکانات و تجهیزات و آزمایشگاه می باشد افزود که هم اکنون بیش از یکصد نفر دانشجو در این رشته مشغول تحصیل بوده و بالغ بر دویست نفر نیز در این فارغ التحصیل شده اند که جمعی از قهرمانان رشته های ورزشی از جمله بسکتبال، کشتی، تکواندو، کبدی، اسکیت در سطح ملی هم اکنون در این دانشگاه مشغول تحصیل هستند.
وی گفت این دانشگاه دومین واحد بزرگ دانشگاهی و بزرگترین دانشگاه منطقه ارسباران در بین مراکز آموزشی دولتی وغیر دولتی می باشد که دارای رشته کاردانی تربیت بدنی، کارشناسی ناپیوسته تربیت بدنی، کارشناسی پیوسته علوم زیستی و کارشناسی ارشد تربیت بدنی با گرایش بازار یابی ورزشی می باشد.
این مقام مسئول یاد آور شد درجهت تشویق علاقمندان برای تحصیل در رشته تربیت بدنی تمهیدات ویژه ای برای سالتحصیلی جدید از جمله کاهش بیست درصدی شهریه و استفاده رایگان از آزمایشگاه و سالن های ورزشی و وام دانشجویی تدارک دیده شده است.