ثبت نام در 54 رشته بدون کنکور دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر

photo K Mمعاون علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر از آغاز ثبت نام رشته های بدون کنکور واحد اهر با 20 تا 30 درصد تخفیف در شهریه برخی رشته ها خبر داد.
دکتر اسداله شفیع زاده با اعلام آغاز ثبت نام در رشته های بدون کنکور واحد اهر از ارائه تخفیف 20 تا 30 درصدی ئر برخی رشته های تحصیلی این دانشگاه گفت: داوطلبان جهت استفاده از این تخفیف تا تاریخ 10/06/98 فرصت دارند با مراجعه به سامانه مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی به نشانی www.azmoon.org نسبت به ثبت نام اولیه اقدام نموده و سپس مدارک لازم را جهت تشکیل پرونده به دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر ارائه نمایند.
وی افزود: هر چند بروشورهای معرفی دانشگاه و رشته های تحصیلی بدون کنکور در سطح شهر و بین داوطلبان شرکت کننده در آزمون سراسری و خانواده های ایشان توزیع شده است لیکن داوطلبان گرامی و خانواده های ارجمند ایشان می توانند از ساعت 8 صبح الی 16 به مجتمع دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر مراجعه و یا جهت اخذ راهنمایی لازم با شماره های 44239127 و یا 44232163(داخلی 252) تماس حاصل نموده و یا به وب سایت دانشگاه به نشانی www.iau-ahar.ac.ir مراجعه فرمایند.
معاون علمی واحد اهر رشته های کارشناسی پیوسته( مهندسی نقشه برداری، جغرافیا، مدیریت بازرگانی، مدیریت مالی، آموزش زبان انگلیسی، زبان و ادبیات فارسی، شیمی، شیمی کاربردی، زمین شناسی، مهندسی شیمی، مهندسی معدن، فیزیک، فقه و حقوق اسلامی، علوم قضایی) و رشته های کارشناسی ناپیوسته( مدیریت بازرگانی، آموزش زبان انگلیسی، مهندسی تکنولوژی الکترونیک، مهندسی تکنولوژی برق ـ قدرت، مهندسی تکنولوژی استخراج معاون زیرزمینی، مهندسی تکنولوژی تاسیسات حرارتی و برودتی، مهندسی تکنولوژی ساخت و تولیدـ ماشین ابزار) و رشته های کاردانی پیوسته( الکترونیک عمومی، ساخت و تولیدـ قالب سازی و ماشین ابزار، ساختمان ـ کارهای عمومی ساختمان، مکانیک خودرو، نرم افزار کامپیوتر، نقشه کشی معماری ـ معماری) را دارای تخفیف 30 درصدی برای ثبت نام کنندگان اعلام کرد.
وی همچنین رشته های کارشناسی پیوسته( مهندسی کامپیوتر، مهندسی عمران، مهندسی معماری، مهندسی مکانیک، علوم ورزشی) و کاردانی پیوسته تربیت بدنی و کارشناسی ناپیوسته( مهندسی تکنولوژی نرم افزار کامپیوتر، مهندسی اجرایی عمران، مهندسی فناوری عمران ـ نقشه برداری، تربیت بدنی و علوم ورزشی، مهندسی معماری، مهندسی تکنولوژی مکانیک خودرو) را دارای خفیف 20 درصدی برای ثبت نام کنندگان اعلام کرد.
دکتر اسداله شفیع زاده در ادامه افزود: در بقیه رشته های موجود از جمله رشته های شاخص: روانشناسی، حقوق، حسابداری، میکروبیولوژی، زیست شناسی، مهندسی پزشکی، مهندسی برق و ... نیز تخفیف در نظر گرفته شده و برای تمامی رشته های موجود در این دانشگاه وام وزارت علوم، وام شهریه دانشگاه آزاد، معرفی به بانک ها و موسسات برای اخذ تسهیلات مالی و همچنین تقسیط و تخفیف شهریه در نظر گرفته شده است.
وی در پایان گفت: واحد اهر بعنوان بزرگترین موسسه آموزش عالی منطقه ارسباران و دومین دانشگاه بزرگ آزاد اسلامی استان با امکانات و تجهیزات کم نظیر علمی، آزمایشگاهی، خدماتی، رفاهی، خوابگاهی، ورزشی، فرهنگی، پژوهشی و ... در دو کیلومتری شهر اهر ارائه خدمات می نماید.