حضور اساتید دانشگاه آزاد اسلامی در دوره دانش افزایی

دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهرهمزمان با ولادت با سعادت حضرت امام رضا(ع) دوره معرفت افزایی برای اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر برگزار شد.
به گزارش آنا از اهر، رابط نماینده نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی در این دوره، هدف از برگزاری اینگونه برنامه های فرهنگی معنوی را دانش افزایی با موضوع اصول تعلیم و تربیت عنوان کرد.
حجت الاسلام مجید نقی زاده بر ضرورت تداوم اینگونه برنامه ها تأکید کرد و افزود: برگزاری اینگونه نشست های تخصصی در موضوعات مهم و پرکاربرد در جامعه دانشگاهی که بیشتر با امر تعلیم و تربیت سر و کار دارند یک ضرورت برشمرد.
وی افزود: مقام معظم رهبری چندین سال است که براین موضوع تأکید ویژه دارند و همه ما وظیفه داریم با اهتمام بیشتر اینگونه گفتمان سازی ها را در بین دانشگاهیان که به عنوان یک قشر فرهیخته و آگاه هستند شکل دهیم تا پیش از پیش اصول تعلیم و تربیت تمرین و تکرار شود.
حجت الاسلام نقی زاده از رئیس دانشگاه آزاد اسلامی اهر و همکارانشان که در برگزاری این برنامه معنوی این نهاد را یاری کردند قدردانی نمود.
گفتنی است در این دوره آموزشی یکروزه اساتید برجسته حوزه و دانشگاه، تدریس این دوره را به عهده داشتند.