تنوع بخشی در برنامه فرهنگی معنوی اولویت واحد اهر

دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهررئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر بر تحقق منویات مقام معظم رهبری تاکید کرد و تنوع بخشی برنامه های فرهنگی معنوی را از اولویت های شورای فرهنگی این دانشگاه برشمرد.
دکتر علی سلیمی اجرای دوره های معرفت افزایی با شرکت اساتید دانشگاهی در راستای ارتقاء سطح معرفت دینی و معنوی اعضای هیات علمی واحد برشمرد و تدوام اینگونه برنامه ها را بسیار مهم و تاثیر گذار عنوان کرد.
وی از برنامه ریزی شورای فرهنگی دانشگاه برای تنوع بخشی جهت اجرای برنامه های فرهنگی با مشارکت اساتید، کارکنان و دانشجویان خبر داد و افزود همه ما وظیفه داریم در راستای رفع دغدغه های فرهنگی و انتظارات مقام معظم رهبری از مراکز دانشگاهی بخصوص در حوزه فرهنگی و معنوی تلاشی مضاعف داشته باشیم و برگزاری دوره های معرفت افزایی، نشست های هم اندیشی و پاسخ به شبهات، ترویج فرهنگ غنی اسلامی، برگزاری کرسی های آزاد اندیشی، مطالبه گری و سایر برنامه های مرتبط و متناسب با جامعه دانشگاهی در راستای تحقق این امر می باشد.
رئیس شورای فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر استقبال اساتید از این نشست تخصصی دو روزه در قالب دوره دانش افزایی با موضوع تعلیم تربیت را نشان از علاقمندی دانشگاهیان به مسائل معنوی و دینی عنوان کرد.

حجت الاسلام مجید نقی زاده که به عنوان مسئول دوره معرفت افزایی از سوی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجانشرقی در واحد اهر حضور داشت وی نیز در این گفتگو تداوم اینگونه برنامه ها را مورد تأکید قرار داد و افزود: برگزاری اینگونه نشست های تخصصی که از موضوعات مهم و پرکاربرد در جامعه دانشگاهی بوده و بیشتر با امر تعلیم و تربیت سر و کار دارند یک ضرورت برشمرد و هدف از برگزاری این دوره را دانش افزایی اساتید با موضوع اصول تعلیم و تربیت وسایر موارد مرتبط عنوان کرد.
وی افزود: مقام معظم رهبری چندین سال است که براین موضوع تأکید ویژه دارند و در این خصوص امیدواریم با اهتمام بیشتر اینگونه گفتمان سازی ها را در بین دانشگاهیان که به عنوان یک قشر فرهیخته و آگاه شکل دهیم تا پیش از پیش اصول تعلیم و تربیت تمرین و تکرار شود.