ایجاد رشته جدید مهندسی صنایع غذایی در دانشگاه آزاد اهر

s ghazayiرئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر از راه اندازی رشته جدید مهندسی صنایع غذایی در این واحد دانشگاهی خبر داد.

دکتر علی سلیمی در گفتگو با خبرنگار آنا در اهر گفت در راستای تامین نیازهای پرسنل فنی و آزمایشگاهی کارخانه ها و مراکز تولید فرآورده های غذایی برای اولین بار در منطقه ارسباران رشته جدید صنایع غذایی در واحد اهر ایجاد شده و علاقمندان به تحصیل در این رشته پرمخاطب می توانند بدون کنکور در این رشته مهم و متناسب با بازار کار ثبت نام نمایند.
وی گفت گروه مشاورین مستقر در حوزه مدیریت آموزش دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر آماده مشاوره در خصوص کاربرد رشته ها و آینده تحصیلی و بازار کار آنها و سایر موارد مرتبط می باشد.

این مقام مسئول افزود این دانشگاه علاوه بر رشته فوق در 54 رشته مختلف از مقاطع کاردانی و کارشناسی پیوسته و ناپیوسته بدون کنکور آماده ثبت نام علاقمندان تحصیل در این واحد می باشد.
وی در پایان افزود این دانشگاه در جهت حمایت از علاقمندان تحصیل، تمهیدات و تسهیلات ویژه ای از جمله کاهش بیست الی سی در صدی شهریه در برخی رشته های کاردانی و کارشناسی، ارایه وام وزرات علوم و وام واحد در نظر گرفته است.